..eilenkin oli yli 30 astetta.. huh huh.. Alkuviikko oli vähän viileämpi, mutta aika kuumat oltavat on koirilla. Maanataina tokoiltiin Hollolassa muiden HOTtilaisten kanssa. Aija käskytti meille seuraamista. Ekaa kertaa taisi mukana olla jo askelsiirtymät ja hidas kävely. Askelsiirtymät on hyvät. Hidas käynti vähän hämmästytti Texiä ja juoksussa Aija huomautti, että jos en nostele polvia niin korkealle Tex juoksee paremmin - ei pompi näin yhtään. Juoksussa vähän karkaa eteen - lääkekuurina tähän paljon 'liike seis' juoksusta, jolloin huomautan jos perusasento jää eteen. Tehtiin myös noutoa ja avo luokan hyppyä. Kaapo teki jälleen pk-kaavion ja nyt saatiin henkilöryhmäkin (melkein kokonainen). Meni taas hyvin, oli oikein tarkkana. Paikallamakuu vielä Kaapolle pk-tyyliin ja Texillä muiden kanssa porukassa piilossa.

Tiistaina Pennalaan. Ville ohjasi Kaapoa. Rata meni jokseenkin näin (estevälit näyttää vähän isoilta):

Texille kolmosen päällejuoksu onnistui hyvin. Vitos putkeen vienti oli vaikea. Imaisi aika monta kertaa väärään, tyrkyllä olevaan päähän. Tähän ei oikein riittänyt puolivalssi - tai siis tätä on treenattava enemmän. Ei ole ennen ollut noin putki-imuinen. Kepeille asti hienosti, taittui vaan eka kerran kakkosväliin. Loput toistot meni oikein ja pujotteli joka kerran hyvin. Seuraava putki-imuiselle vaikea kohta oli 16 putken jälkeen. En olisi edes kisoissa osannut katsoa tätä kohtaa riskiksi, mutta ampui putkesta sata lasissa 14 putkeen. Tätä hiottiin jonkun verran. Tex oli ihan varma, että sinne putkeen vaan juostaan tukka putkella. Ihan hyvä treeni, paljon onnistuneita kohtia ja vauhtia taas enemmän kuin viimeeksi.
 
Eilen taas tokon vuoro. Oli kyllä niin kuuma ettei paljoa tehty, mutta jotain pientä. Texille seuruuta, nouto, hyppy, kaukot sekä luoksetulon stoppeja, liike joka on meillä vielä aika alkuvaiheessa. Kaapo teki taas tottiksen kaavion ja metrin hyppyä ensin lelulla ja sitten ohjatun kapulalla. On se vaan korkea se metrinen seinä, vaikka Kaapo sen hyvin hyppääkin. Loppuun vielä paikalla makuu ja pururataa pitkin tilkille uimaan.  

 

                   Koppi

Todella tyytyväinen koppi

                                                          

Piilosta napattu kuva Texin paikallamakuusta.. melko reippaana..