..saataisiinpa tää hyvä tekemisen meininki nyt kisoihinkin. Kaapon kanssa olikin eilen supertreenit, kun paikalle meidän ryhmästä pääsi vain kaksi. Tehtiin aika pitkä ja tehokas treeni siis. Kaapo oli hyvä; saan siihen hiekka-alustalla kyllä niin paljon paremman tuntuman ja rytmitys onnistuu ihan eri tavalla kuin matolla.. Joo, täytyis siis vaan lisätä mattotreeniä.. Rata oli jokseenkin tällainen:

Alussa oli meille vaikea paikka jos jäin jo kolmosen taakse lähelle keppejä. Tulee kakkosen ohi, vaikka kuinka painan kropalla ja ohjauksella kakkosta kohden. Ei hinkattu tätä enempää, täytyy treenata erikseen alkujen sivuttais irtoamista, niin kuin viime Niinun treenissä jo kävikin ilmi. Tulin siis kolmosen taakse sen ja muurin väliin, josta sain kutsumalla hyvän, suoran linjan. Tästä eteenpäin plokkasin itse kepit ja Kaapo irtosi ihan sairaan hyvin neloshypylle ja putkeen. Itse jäin keppien vasemmalle puolelle ja menin törkkäsemään kepeille. Ensin koitin seiska hypylle valssia ja muurin kierrättämistä oikealta puolelta. Olin varma, että koira ampaisee putkeen, joka oli melko tyrkyllä jos otetaan toista kautta. Sami sai kuitenkin koittamaan oikean kautta ja niistolla meni siististi. Kaapo kääntyy nyt muurin tosi hyvin pyörittämällä. Paremmin kuin normi hypyn. Keskittyy kunnolla ponnistamisessa, että lähtee oikeaan suuntaan eikä vaan hyppää vaan suoraa.  

10:lle takaaleikkaus ja pituudelle valssi. Hyppäsi pituuden joka kerta hyvin, ei rämistellyt palikoita kertaakaan. Unohdin vaan muutaman kerran linjata pituudelle paremman lähestymiskulman ja tuli kieltoja. Vein siis liian jyrkästi, jolloin koiran oli mahdoton hypätä pituutta oikeaan suuntaan. Neljälletoista pakkovalssi, jonka jälkeen välistäveto. Putkeen taas hyvä irrotus jolloin juoksin 17 hypyn oikealle puolelle, jonka jälkeen lähetys 18 hypylle ja 19 putkeen. Leikkasin ja jäin taas keppien vasemmalle puolelle, josta sain Kaapon hyvin 20 hypylle. Loppuun vielä pari valssia. Hiottiin monta kertaa ja loppuun saatiin rata maitohappoisilla jaloilla nollalla läpi. Kaapo oli ihan super – kuunteli, ei jyräillyt ja kääntyi hienosti. Putkiin irtoamiset myös hienot. Jälleen hyvä mieli
___________
Texillä oli myös oma treeni keskiviikkona. Radassa oli suht sama alku kuin Kaapon treenissä viime viikolla. Hypyt taisi olla 30 cm. Harjoiteltiin siis twistiä, sylivekkijaakotusta – jonka osasi hienosti, sekä muurille valssia. Toisella osiolla väärän putkensuun ohivientiä. Onnistui hyvin tämäkin, kunnes linjasin vaikean lähestymisen Texille suoraan väärään päähän, niin sinnehän se sujahti.. Tähän muutama toisto ja jo onnistui.  
Eilen muuten postista tuli pleksi johteet (3 kpl)– jee. Testattiin jo heti ennen  Kaapon treeniä. Hyvin toimii, nyt vaan pitäisi pikkuhiljaa lisätä keppitreeniä ja jo alkaa suoristamaan kujaa. Ei saa jumittua liikaa yhteen vaiheeseen.. Tex teki myös ekaa kertaa ”aikuisten” puomin. Hui,  mua jännitti enemmän kuin Texiä. Tai siis sitä ei jännittänyt yhtään.. Ensin mentiin vierekkäin namin kanssa vetämällä ja toisella kertaa jo vähän reippaammin. Kolmannella veti vauhdilla jo kuin olisi ammattilainen. Alastulo hyvä, ihan niinkuin pentupuomillakin