Eilen tokoringin treenit. Olipa taas kivaa tokoilla pitkän agility rupeaman jälkeen :) Otettiin heti alkuun paikallamakuut. Saatiinkin paljon koiria samaan ryhmään. Varmaan ekaa kertaa kunnon pitkä paikallamakuu, piilossa. Käskytys EVL-tyyliin yksittäin, meni hyvin maahan vain omalla vuorolla. Jätin eteen nameja maahan, ja Kaapo oli tosi nätisti koko ajan. Uusiittin ja nyt myös super :)

Omalla vuorolla alkuun perusasentoihin siirtymistä, myös edestä. Reija naksautti kun hyvä. Tassu tahtoo nousta vieläkin ilmaan, mutta on jo vähän parempi. Sitten maahanmenoja, ekstra takkailu kyynärien kanssa. Kaapo taisi tietää, että nyt treenataan tätä, koska meni joka kerta ihan superhyvin. Hienoa! Jopa liikkeestä tosi hyvä ja "tiivis" maahanmeno :) 

Sitten ruutu, vein markkerin ruutuun ja ensin lähetys ei ihan kisamatkalta. Tosi reipas vauhti ruutuun ja ihan oikea paikka - hieno :) Uusittuna kisamatka ja käskytyksellä - tosi hieno :) Nouto- jossa tarkkailu levottomuiuteen kapulan heiton aikana- nyt oli oikein hyvä eikä ääntelyä. Toinen kerta koko liikkeenä käskytyksellä - oikein hieno, mutta lopun pa vino.. Reipas palautus laukalla - tästä iloinen :) Kaukkarit - tosi hyvä - Maria heilutteli takana ja Kaapo huomioi äänet korvilla, mutta ei vilkuillut eikä ottanut häiriötä. Luoksetulon pysäytykset loppuun - jätin lelun Kaapon taakse ja vapautin sinne hyvästä stopista :) Olipa kiva ja onnistunut treeni