Eilen Renskun hallilla Marian, Marin, Arjan ja Aijan kanssa. Tex teki ensimmäisenä. Alkuun perusasentoja, joissa olin nyt itse tarkkana, että en anna mitään vartalo apuja, vaan pysyn paikallaan. Ensimmäiset pari oli ihan superit, ihan oikea paikka eikä jäänyt yhtään vajaaksi.  Muutaman toiston jälkeen alkoi oikomaan ja jätti asennon hieman ”auki”. Marian neuvosta olinkin ihan hiljaa enkä auttanut. Tex mietti hetken ja korjasi asennon. Ajattelua jälleen.. Sitten seuraamista parin askeleen sarjoissa. Kontakti pysyy jo hyvin eikä putoa alussakaan. Paikkakin oli suht ok, ei ajanut liian eteen. Luoksetulon jättöjä – näissä koitin palkata yllättäen poiskävellessä, jotta olisi skarppina. Alkoi taas painamaan päätä korppikotkamaiseen asentoon – tämä siis ei ehkä hyvä silmää käyttävälle koiralle. Koitin siis vaan jättää hyvään ryhdikkääseen asentoon ja kun pysyi hyvin, palasin palkkaamaan namilla.

Kaukoissa tein maahan-istu vaihtoja, nyt aika mallikkaita. Etäisyyden pidin paljon lyhyempänä kuin kotona treenattaessa. Loppuun vielä metallikapulan kantamista ja pari luovutusta. Ei ongelmaa. Loppuun tein vielä Ginin treenatessa lyhyen paikallamakuun.
Kaapo teki alkuun kaukot. Paljon häiriötä ympärille, leluja, rapiseva namipussi ja ääntä pitävät treenikaverit. Ei vaikutusta – otin pitkän matkan ja teki silti vaihdot hienosti – oikein keskittyi vaan muhun ja oikeaan vaihtoon. Pah – en saa millään sille (ja mulle) sitä samaa mielentilaa, joka on kokeessa kun liike epäonnistuu - tätä pitäisi saada treenattua. Sitten tehtiin tunnarin luovutusta ja metallinouto liikkeenä. Pari kertaa jouduin huomauttamaan äänestä. Liikkeestä istuminen kokonaisena liikkeenä sekä loppuun seuraamista, ajoittain jopa ihan hyvää sellaista. Hyvä treeni