Josko taas palattaisiin päivittämään blogia. Nyt kun se vihdoin toimii. Tein jo Blogspot-tilin uutta blogia varten, hermostuttuani Vuodatuksen hävitettyä kaikki kuvat, mutta annetaan nyt vielä mahdollisuus. Seuraavasta sotkusta vaihtuu..

En nyt edes ala muistelemaan mitä ollaan puuhattu. Joten jatketaan tästä hetkestä. Tai sen mainitsen, että Tex nousi kolmosiin ja kumpainenkin on (noita yksiä nousukisoja lukuun ottamatta) ollut melkein kaksi kuukautta kisaamatta. Viime viikonloppuna starttasinkin ekaa kertaa kummallakin koiralla samoissa kisoissa, Kouvolassa. Kyllä jaloissa painoi iltasella. Mökkeily ennen kisoja oli vienyt vedon meistä kaikista ja tulokset oli sen mukaiset. Eli ei paljon mainittavaa. Texille ekassa startissa kaksi tyhmää ihan ohjaajasta johtuvaa kieltoa – ei ihan vielä ajeta näitä ratoja samoilla vaihteilla. Mutta parempaan suuntaan mennään.
Kaapo tiputteli rimoja, vikalla hyppiksellä kolme rimaa alas. Pöh! Täytyy ottaa syynäyksen alle. Toko on ollut välillä enemmän treenauksessa, nyt taas aika paljon vähemmän. Kun ei oikein kerkeä. Ja Kaapo pitäisi saada näyttelyihin käymään ja luonnetestiin javaikkajamitä.. Mihin kaikki aika vaan kuluu..