Nyt sujui Kaapon kanssa agility. Eilen tehtiin kolme mielettömän hyvää rataa Porvoossa maneesikisoissa. Muotkan Esa oli tehnyt oikein kivat radat. Tosi sujuvat, joissa kuitenkin joutui ohjaamaan. Useampaan kohtaan oli monta eri ohjausvaihtoehtoa, sai kunnolla pohtia mikä olisi itselleen se parhain. Me like! Sain vielä oman asenteen kohdilleen niin jo sujui.

Eka rata oli hyppäri. Kepeille tiukka umpikulma, josta moni koira karkasi lähellä olevaan putkeen. Kaapokin kaarratti vähän liian pitkälle putkeen päin, mutta kuunteli kuitenkin ja tuli kepeille. Yhden hypyn, jonka hyppyytin ristiin, Kaapo hyppäsi takaisin tullessaan uudestaan. Jatkoin tästä vaan reippaasti loppuun, joten saatiin oikein onnistunut hyllyrata. Tästä jäi kuitenkin niin hyvä fiilis, ettei paljoa haitannut. Toinen agirata onnistui hyvin. Otti puomin ja A:n alatulokontaktit hienosti niinkuin haluankin sen ottavan. Nollarata ja sijalle 5. Jäätiin ehkä jotain 1,9 sekuntia voittajasta Reistä (en muista tarkkaan kun ei ole vielä tuloksia missään). Kolmas rata meni myös hienosti. Nyt tuli A:n vähän hätäisesti läpi, mutta puomi oli ok. Tällä radalla sijalle 4. Neljä ensimmäistä koiraa oli samalla sekunnilla, joten jäätiin voittaja Rhetille tällä radalla 0,57 sekuntia..  
 
Nyt se hemmetin tuplanolla on plakkarissa. Jiihaa. Ei tarvitse enää ottaa paineita siitä. Muutenkin meno oli NIIN siistin tuntuista; luotin koiraan ja pystyin keskittymään rataan ihan 100 prosenttisesti. Tätä lisää!!
_________________________________
 
Lauantaina Pete piti koulutuksen P-Haun valmennusryhmälle. Tex keksi melko alussa mennä yhden riman ali (ei ole koskaan ennen tehnyt tätä), jonka jälkeen meni jo useammankin ali ??!? Sitten jo keksin että se ei kävele puhtaasti vaan keventää toista takajalkaa. Tauon aikana seurasin sen liikkeitä ja oli ihan ok. Toisella osiolla jo hyppäsikin. Meidän treeni meni vähän nyt ohi tämän "episodin" takia. Kotona tarkkailin sen liikkumista ja ihan kunnossa se on ja liikkuu niinkuin ennenkin. Kaapon treeni meni taasen loistavasti. Peteltä hyviä huomioita oman liikkeen rytmittämiseen.  
 
Perjantaina HOT:illa oli eka sisäkausivuoro Korkeavireen hallilla. Kaapo teki Z:n jääviä ja niissä pysymistä kun kävelen ohi. Liikauttaa helposti toista tassua - tähän vaan kovasti vaatimista eikä yhtään lipsumisia. Ohjatussa keskityttiin merkkiin. Vuokko vei merkin taakse kapuloita ja leluja. Hyvin meni Kaapo merkille joka kerta. Merkin kanssa on vaan oltava tarkka mistä paikasta palkkaan. Jää helposti merkin sivulle kun haluaisin sen menevän taakse ja ihan suoraan muhun päin.
Tex teki seuruuta. On vähän edessä joo. Nyt täytyy palata tekemään paria askelta ja juoksusta stoppeja. Luoksetulon stoppeja - oli ihan kivoja seassa. Noutoon saatiin Vuokolta hyviä vinkkejä siihen paluuvauhdin nopeuttamiseen. Tätä aletaan nyt hiomaan kunnolla. Kiva treeni oli.
 
Ainiin ja käytiin viikonlopun aikana molempina päivinä katsomassa paimennuksen SM-kisoja, kun ne järjestettiin Orimattilassa ihan lähellä meitä. Melko ihailtavaa on yhteistyö ohjaajien ja koirien välillä. Ihan kylmät väreet meni kun suorituksia katsoi, eikä johtuneet pirun kylmästä syystuulesta.

Lauantaina oli aivan mielettämän hieno ilma

 

Sunnuntai aamuna oli jo pakkasta ja heinät ja lehdet kuurassa