Tänään ajettiin Kaapon kanssa Vantaalle. Olen ilmoittanut meidät Juha Oreniuksen valmennuskurssille lähinnä oman ohjaamisen parantamiseksi ja tänään oli ekat treenit. Oltiin hieman ajoissa ja katsoin edellisen ryhmän treeniä ajatellen radasta, että onpas vaikea.. nää koirat on varmaan tosi kovia kisakoiria kun ne treenaa näin vaikeita kuvioita.. No, meidän ryhmän vuoro alkaa ja aluksi.. "kymmenen minuuttia aikaa tutustua rataan".. siis tähän samaan rataan?? - kyllä.. Apua..

Menin jo selittelemään, että ollaan kyllä ihan möllitasolla ja ehkä kokeillaan tämä treenikerta josko tämä on liian vaativaa meille. Juha sanoi, että otetaan rataa pätkissä ja oman osaamisen mukaan.. ihan hyvin voidaan olla mukana.

Alku kankeuksien jälkeen, kun olin jo sotkeutunut omiin jalkoihin ja kaatunut rikkoen housuni :) alettiin Kaapon kanssa löytämään yhteinen tatsi hommaan ja alkoi sujumaan. Tehtiin rataa siis osissa. Radalla oli ihan todella tiukkoja käännöksiä ja paljon takaa kiertoa. Todella hyviä neuvoja saatiin ja aivan uusia ohjaustekniikoita. Juhakin kehui Kaapoa todella nopeaksi, hyvin estehakuiseksi ja kuuntelevaksi :) Muutamista onnistuneista ohjauskuvioista saatiin kommenttia, että sujuu paremmin kuin useilla kolmosluokan koirilla ja mm. pakkovalssi oli todella sujuva; minun ohjaus ja Kaapon tiukka kääntyminen :) Voi kun tuntui hyvältä saada taas kehuja (kenestäpä ei tuntuisi) :)

Kotimatka menikin naama hymyllä ja tulevaisuuden tavoittieta haaveillen ;) --No katsotaanpa ensi kertaa... joskus sujuu ja joskus ei .. kun sujuu niin on helppo hymyillä :)