Eilen Ringin vuorolla Renksun hallilla. Otettiinkin alkuun koko porukalla kunnon häiriötreeniä - kaikki samaa aikaa hallissa, jossa siis kaikuu eikä ole mikään kovin iso halli. Alkuun vähän hankalaa, mutta kun luotin Kaapoon niin heti parani. Malttoi kuunnella hyvin ja jopa keskittyi. Oikein hyvä harkka :) Otettiin ryhmäpaikallaolot. Kaapo maassa kun muut istui, tarvii vielä varmistella tätä. Ja uudestaan muiden kanssa maassa. Piippaili..

Jäätiinkin kaikkien koirien kanssa hallin reunoille kun kukin treenasi yksitellen. Tämä olikin super hyvä juttu, tätä täytyy ehdottomasti tehdä paljon - rauhoittumisharjoittelua. Pyysin Kaapon viereen mahan ja välillä sai olla "vapaasti", mutta huomautin kunnolla ärähtämällä ja polkemalla lattiaa kun piippasi. Osasi jo aika hyvin rahoittua ja seurasi kiltisti maasta kun muut tekivä. Omalla vuorolla kaukkareiden ekaa istumista, josta joka kerta palkka. Myös luoksetulon stoppeja. Otettiin loppuun vielä uudestaan paikalla makuu Alvinin ja Flun kanssa ja Kaapo oli koko ajan ihan hiljaa :) :) Hienoa - rauhoittumistreeni auttoi :)

Tänään ajattelin, että en jaksa lähteä treenaamaan, kun oli aikas kylmäkin, mutta reippauduin ja lähdin kahdeksan aikaan iltalenkille ja tekemään ihan pientä Kaapon kanssa. Alkuun kaukkareiden ekaa nousua. Eri välimatkoilla ja palkka aina jo ekasta, hienosti nousi joka kerta. Kerran koko sarja kisaetäisyydellä - hyvin :)

Luoksetulon stoppeja, myös kiertämällä tuolia, ihan ok, ainakin pysähtyi :)

Kerran liikkestä m ja s sekä loppuun Lassen kanssa paikalla makuu - Kävelin vaan piiloon ja takaisin ja lenkki tämän jälkeen - Kiva treeni - ei ollenkaan ääntelyä