Nähtiin eilen Villen kanssa Piaa ja koiria Hollolan kentällä. Otettiin alkuun paikalla makuut. Ville oli Lassella.

Taas kerran Kaapo nousi heti kun jätin sen.. en ymmärrä.. ei se näin ole tehnyt aikoihin ja nyt tää on ihan oikee ongelma.. Komensin ja kävin korjaamassa, ja oli nyt nätisti. Otettiin vielä jättöjä erikseen Pian käskyttäessä, näin sain palkattua onnistumisia. Sitten muutama luoksetulo ja edestä sivuun siirtymisiä käsytyksellä. Ekassa possuili ja varasti sivuun Pian käskystä... hittolainen. Näitä useampi toisto ja palkka kun pysyi edessä liikkurin käskyttäessä.

Sitten tehtiin pihalle muutaman esteen ja yhden putken radanpätkä agilityä. Rata oli "vaikeita" kuvioita täynnä. Välistä vetoa, kiertoa ja takaaleikkausta. Menin ensin Edillä. Meni tosi hyvin :) Edi kiertää esteet nuolien ja kuuntelee ohjausta superhyvin. Otettiin keppejä erikseen sisällä, nekin nyt loistavasti :)

Sitten Ville teki Lassella, meni oikein kivan näköisesti. Sitten tein Kaapolla.. meno oli taas niin rajua parin viikon treenitauon jälkeen, että oksat pois.. Nyt kyllä on harjoiteltava haltuun ottoja.. Kun onnistutaan niin menee ihan kivannäköisesti ja tosiaan, vauhtia ei puutu. Loppuun vielä Alvinilla, joka meni ihan aloittelija-poikana samaa rataa hienosti :) Alvinkin kuuntelee maltilla ja kunhan saadaan vauhtivaihde syttymään niin siitä tulee loistava agiliitäjä :)

Tänään kävin sitten aamulla kaatosateen saattelemana Pennalan hallilla ottamassa radanpätkää, jossa pajon välistävetoja ja näin ollen hieman haltuun ottotreeniä. Alkuun ei hyvä, mutta harjoittelulla alkoi sujumaan. Kepeillä tosi hyviä kulmia onnistuneesti, samoin kontaktiesteet hyvin. Lasselle samoja juttuja :) 

Pitempi tauko agilityssä ei kyllä tee meille hyvää.. intoa on niin paljon liikaa että Kaapo ei osaa enää hillitä itseään vaan menee ihan hirmu sähläämiseksi. Nyt parani koko ajan loppuun kohden kun alkoi hieman väsymään.. On se kyllä vaan yksi innokas suipponokka :)

1247133447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e