Perjantaina P-Haun vanhalla hallilla tokoilemassa. Kaapon kanssa seuraamista suorana pätkänä. Koitettiin saada hyvä ja pysyvä katsekontakti, joka olikin loistava. Hieman Kaapo katkaisee kontaktin kun on pientä häiriötä. Esim. hallin peräseinälle käveltäessä kontakti pysyy hyvin, mutta takaisinpäin kun etuseinällä on "yleisö" (meidän Ville tällä kertaa) niin pari kertaa katkaisee ja katsoo Villeä, joka tosin on ihan paikallaan ( ei tahallista häiriötä). Noh- olin taas ihan tyytyväinen. Seuraavaksi muisteltiin taas sivulle tuloja eli Kaapo perusasentoon ja siitä askel sivuttain Kaapon eteen ja taas perusasento. Sujuu ok jo ilman namejakin. Ja siitä joujhevasti käännöksiä treenaamaan. Autan vielä paljonkin nameilla käännöksissä ja niiden kanssa  ne sujuukin. Ville aina katsoi, että vasemmalle käännyttäessä Kaapon käyttää hyvin takapäätä ja oikein menneestä iso palkka ja kehuja. Lopuksi vielä luoksetulo.

Lassen kanssa seuraamista. Into ja vauhti on nykyään niin kova, että oikea paikka unohtuu.. josko se sitä on koskaan ihan oikein hoksannutkaan. Otettii siis hihnalla, jolla saan pidettyä oikeassa kohdassa ja palkkaan tiheästi. Katsekontakti pysyy loistavasti ja seuraaminen on tosi iloista- Lassesta on kivaa!! Koitettiin ilman hihnaa, mutta karkaa liian eteen.. eli lisää harjoittelua.. Lassella vielä jäävät, jotka on ihan kunnossa, paikalla olo maassa namin avulla, sekä luoksetulo, joka on Lassella muuttunut ihan loistavaksi.

Lopuksi otin Kaapolla vielä hieman agilityä -  hyppysuoran irtoamisharjoituksena: kolme hyppyä ja Ville heitti pallon aina viim. esteen kohdalla - hyvin irtoaa. sitten vielä kontaktiesteen harjoittelua, eli puomin alastulo pöydällä ja sinne alastuloja, jotka Kaapo on jo mielestäni hokassut.. jää kiltisti odottamaan kontaktin päälle ilman käskyäkin vaikka itse en ole vieressä pysäyttämässä.. mutta lisää vaan vielä treeniä..

Lauantaina suht samanlainen treeni molemmille kuin perjantaina. Kaapolle vaan lisäksi liikkeestä seisomista jo ihan viereltäkin ilman käsiapuja. Reagoi mielestäni "seiso" käskyyn ihan kivasti ja pysähtyykin ihan pikaisesti..mutta lisää harjoittelua, että alkaisi kohta sujumaan jo ihan liikkeenäkin..

Tein saman irtoamisharjoituksen Lasselle kuin pe Kaapolle (ainastaan viim. esteen jälkeen odotti lihapulllat) ja vauhti oli kova.. Lassella pitäisi nyt tehdä vaan paljon näitä vauhti treenejä ja sillä pitäisi olla AINA lihapulla palkka odottamassa sitä viim. esteen jälkeen, niin, että sillä olisi aina mielessä "täytyy mennä täysiä, kun siellä ne lihapullat jossain odottaa".. Näitä siis vaan nyt treenamaan niin saadaan Lassestakin nopeampi agiradoilla.