Tänään taas lenkki hallille ja takaisin. Eka setissä Texille A. Kaikki osui hienosti kehikkoon. Koitin juosta vähän aina eteen, joka on ollut se ehkä vaikein. Ei kuitenkaan vielä muuta häiriötä (valsseja tms.). Toka osassa otin jo kehikon yläriman pois. Vaikeeta on vähän tunnustella koska jumitutaan liikaa ja koska edetään liian nopeasti, kun kumpikin on yhtä paha, mutta ehkä teen vielä vaihdellen ilman ylärimaa ja sen kanssa. No nyt osui hyvin myös ilman. Hienoa!!! Laitoin sen vielä takaisin, ja ainut tämän treenin loikkaus kävi tässä kohtaa. Otin yläreunan taas pois ja näin parempi.

Loppuun vielä loivia kääntymisiä ihan vaan pari. Saattoi tulla liian pian koska tyyli hidastui ja muuttui, mutta ehkä joutui taas ajattelemaan enemmän ja hyvä niin kuitenkin. Kai niitäkin on otettava mukaan että oppii nekin. Viimeinen käännössuoritus oli huono - osui vaan toisella etutassulla.. Tosiaan vaikeeta tasapainotella sen häivyttämisen ja häiriöiden kanssa versus saman jahkaamiseen ja liialliseen jumittamiseen.. 

Kaapokin teki A:ta (toki muutakin rataa). Sillä on pysäytyskontakti, jota se ei kyllä pysähdy. Mutta mulle kelpaa jos tekee kerran kisoissakin noin :) Esiintyy videolla viimeisenä.

VIDEO