Kävin löytyllä katselemassa pk-kisojen tottiksia. Kiva oli näitä seurailla :) ehkä joku päivä sinne itsekin selvitään :)

Kisojen jälkeen jäätiin Pian, Marian, Markon ja Arjan kanssa treenailemaan. Kaapolle seuraamista käskytettynä ja liikkeelle lähtöjä käskytyksellä. Nämä olikin pitkästä aikaa vaikeita. Kaapo meinasi lähteä monta kertaa omineen jo liikkeelle kun sanoin seuraa. Jahkattiin siis näitä; Marko käskytti 'liikkeelle mars' ja sanoin Kaapolle 'seuraa', mutta ei lähdetty liikkeelle vaan nami, jos pysyi hyvin kuulolla ja piti kontaktin. Sitten luoksetulo käskytettynä, ruutua sekä ohjatun noudon alkeita.

Loppuun otettiin koko porukalla paikalla makuu ja Kaapon vieruskaveri Riemu-poika lähti katsomaan kukas tämä vierellä oleva Kaapo oikein on ?!? No - Kaapohan nousi ja vähän aikaa pojat ihmettelivät ja saivat toiminnallaan Alvininkin nousemaan. Kun menin hakemaan Kaapoa kiinni tutustuminen yltyi jo pieneksi murinaksi ja meinasi tulla jo tappelu.. voi voi.. Ei kuitenkaan käynyt mitään.. saatiin koirat kiinni ennen kunnon rähinöitä. Otettiin paikalla makuu uudestaan ja nyt Kaapo pysyi hyvin vaikka Riemu välillä nousikin vierestä - ei kuitenkaan tullut enää Kaapon luo - ei se Kaapo tainnut ollakkaan niin kiva Riemun mielestä :)