Viikonloppu olikin agilityä täynnä. Perjantaina pidin HOT:in pennuille agilitytreenin, kun Marianne ei päässyt. Tehtiin takaakiertoja, mutkaputkea ja sylkkärin alkeita. Tein myös Texillä, jonka kanssa otettin putken pimeää päätä ja myös tuota takaakiertoa. Kivasti meni kaikilla :)

Lauantaina siis tehovalmennusta pitämässä Teemu Linna. Otettiin radalta pätkiä kahdessa 10 minuutin osiossa. Ekassa otettiin pätkä kepeiltä pakovalssiin, jonka jälkeen valssien kautta sokkariin, jota en osaa tehdä oikein ja jota en siksi ikinä käytä. Nyt sain perusteelliset neuvot ja saatiin sokkari toimimaan. Toisessa osassa ongelmaksi nousi mun vastainen käsi ja sen tehottomuus Kaapolle. En saa sitä haltuun näin ollenkaan, eikä se kuuntele tätä vastakkaisen käden haltuunottoa yhtään. Tätä hinkattiin paljon ja saatiin onnistumaan - kotiläksyksi vastakkaisen käden vahvistaminen koiralle.  Alun kuvioissa koitettiin päällejuoksu-sokkaria, joka toimi ihan superisti- sain itse tehtyä siisti ja Kaapo oli ohjauksesa mukana :)

Sunnnuntaina sama homma uudella radalla. Nyt otettiin koko 20 min pätkä yhdellä kertaa. Ohjelmassa oli tällä kertaa ennakoiva valssi ja mukana oli myös tuo vastakkaisen käden kuunteleminen. Treenattiin kaksi pätkää erikseen, jonka jälkeen ne yhdistettiin. Toimi hvyin ja saan kyllä Kaapon menemään siististi, kunhan vaan ohjaan sitä huolella.

Tykkäsin kyllä Teemun koulutuksesta paljon; ajatuksesta yhden yksittäisenkin ohjaustekniikan pilkkomisesta osiin, niinkuin tokossa, ja suorapuheisuudesta ja vaatimisesta. Mentiin kyllä paljon eteenpäin yhdessä v.lopussa

Texin kanssa tehtin molempina päivinä hallissa kujakeppejä, puomia ja uutena juttuna poispäin käännöstä.