Maanantaina Renkomäen hallissa HOT:in kanssa tokoilemassa. Alkuun Texin kanssa pari perusasentoa. Nämä on hyvät ja kestää sivulla pienen häiriön. Suurempaa häiriötä ei tänään treenattukaan. Sitten seuraamista – ja pohtimista miten sen nyt saisi pelaamaan. Namin kanssa ajautus ei oikein avaudu Texille ja oon ollut liian laiska kotona treenaamiseen. Laskee kontaktin ekalla askeleella eikä oikein tiedä mitä siltä halutaan. Sitten loppuu jo mielenkiinto tehdä kun on hankalaa. Vinkkejä sain muilta ja nyt ollaankin kotona treenattu pallon kanssa. Se on Texille paljon mieluisampi  ja tekee sen eteen paljon enemmän töitä. Nyt ollaansiis tehty  liikkeelle lähtöjä peilin edessä ja kontakti pysyy. Toki autan vielä pallolla paljon, mutta saan jo ilmankin onnistuneita toistoja. Hienoa! kotona on myös tehty seuraamista ihan vauhdista, eli ilman alun perusasentoa. Parantunut myös pallon avulla. Kiitos taas vinkeistä treenikamuille

No joo takaisin maanantaihin.. Liikkeestä maahanmenoja. Oikein hyvin. Parin toiston palkkasin nopeasta maahanmenosta ja pysymisestä sekä parilla palasin jo viereen  ja pyysin siitä sivulle. Luoksetulo otettiin ekaa kertaa käskytettynä, itse asiassa ihan ekaa kertaa mitään käskytettynä. Jäi hyvin paikalle, mutta säpsähti kun Vuokko sanoi ’käsky’. uusi käsky, ja kun pysyi, kehuin ja kävin palkkaamassa. Jätin uudestaan ja nyt ekalla käskyllä kehuin kun pysyi ja toisella pyysin luokse. Palkkasin vauhdista. Vielä metallinouto j a hyppyä.
Kaapo teki häiriössä muiden kanssa samaan aikaan. Seuraamista, ei kovin hyvää niin kuin ei koskaan tuolla Renksun hallissa. Kaukot oli nyt loistavat. Otin pitkällä välimatkalla muiden tehdessä ympärillä ja palkkailin aina yhdestä vaihdosta. keskittyi ja kuunteli hyvin. Myös ruutu kisanomaisena joka oli oikein hieno.
Tiistaina hiottiin kotona tuote seuraamista Texin kanssa. Peilin edessä liikkeellelähtöä ja vauhdista pietä pätkää.
Keskiviikkona pakkanen nousi yli kymppiin, joten omat agilitytreenit peruttiin. Käytiin silti hallilla tekemässä vähän hurlumhei aksaa. Ei koskaan kovin hyvä idea.. tehtiin vähän ristiin rastiin mitä sattuu ja vähän miten sattuu. No Kaapolle tehtiin paljon keppien kulmia. Loiva avokulma on kaikkein pahin. Jyrkkä kulma menee kun joutuu oikeasti keskittymään, mutta loivaan menee vähän huolimattomasti ja helposti kakkosväliin.  Tex treenasi ainakin kujakeppejä, irtoamista, niistoa ja yksittäisellä okserilla hyppyä.