Eilen ringin tokomaanantai-treenit. Alkuun seuraamista, Reija käskytti. Aloittikin kuvion suoraan 'täyskäännös liikkeelle mars' ... hui - eipä olla moista treenattu.. tähän siis nyt uusia yrityksiä ja huomio, että tarviipa treenata.. Seuraavana ruutu, vein markkerin. Kisamatka ja käskytys - super hienosti. Kova vauhti ja ihan oikea paikka, naksautin stopista markkerille ja heitin lelun perään.

Ööö.. otettiinkohan sitten hyppy, käskytyksellä - ekalla varasti liikkurin käskystä takaisinpäin. Palautin nätisti ja otettiin uusiksi, muutama käskytys ja kun pysyi; palkka. Toistona superhyvä :) Sitten taisi olla kaukkarit; istu-seiso nyt tosi hyvä, ei yhtään peruuttanut. Tämän jälkeen i-m-i vaihdoissa tahtoi pompata käsiavun kanssa aina seisomaan.. korjasin ja annoin vain istu käskyn (maasta), niin oli hyvä.

Nouto, hyvin malttoi eikä vinkumista..hyvä :) Eka luovutus eteen hieman vino, otin yhden luovutuksen erikseen, nyt hyvä :) Liikkeestä m ja s.. tää maahan tekee nyt vaikeeta kun asennoidun siihen että se on vaikeeta... aarg.. kyynärät jää ilmaan ja viimeiset sentit maahan Kaapo valuu tooosi hitaasti.. siis liikkeenä.. jos itse jatkan vaan matkaa eteenpäin. Paikallaan putoaa maahan jo ihan hyvin.. Täytyis varmaan lopettaa ite murehtiminen, josko paranis sillä..Unohdettiin ottaa paikallamakuut.. niihi sitä treeniä tarvis eniten.. Ainiin, ja ennen treeniä juoksin taas neljän colliepojan kanssa agilityä; Kaapon, Edin, Alvinin ja Lassen.

Tänään Mariannen vetämä aksatreeni. Rata oli  Mariannen Träpin kasvattajan arkistoista; Suoknuutin Jaakon treenit. Olipa kiva rata.. sai luukuttaa ja kovaa.. kepeille vaikea umpi- ja avo-kulma, jossa suureksi kummastukseksi umpi kulma tuotti enemmän ongelmaa.. Positiivista oli, että avo kulma taisi mennä joka toistolla ihan oikein :) Loppuun lenkki metsän ympäri Mariannen ja koirien kanssa :)