Tex on kyllä super  Eilen metsälenkillä koitettiin ihan ekaa kertaa käpytunnaria. Pyysin istumaan paikallaan ja hajustin yhtä käpyä kädessäni. Laitoin kävyn ihan Texin eteen lähelle maahan, jossa oli valmiina muita käpyjä, ehkä viisi.. Kun olin laittanut kävyn maahan, liikutin kättä muidenkin käpyjen päällä, ettei vaan hae näöllä. Sitten sanoin etsi ja pikkupoika haisteli tosi tarkkaan ja nappasi oman kävyn.. Voi onnen riemua, hihkuin yksin metsässä ilosta ja rallattelin texin kanssa.. toivottavasti kukaan ei kuullut.. .

Toistin homman aina uudella kävyllä ja uudessa kohtaa kolme kertaa ja joka kerta teki tarkkaa työtä ja Texille oli tosi tärkeätä löytää oma käpy, muut eivät kelvanneet.

Kotipihalla tehtiin kujakeppejä, joihin Ville rakenteli viikonloppuna hienoakin hienommat johteet. Päätin nyt ottaa johteet mukaan opetteluun, ne toimi Kaapollakin tosi hyvin ja niiistä on suht helppo päästä "eroon".  Kuja on vielä leveällä, haetaan kulmia aluksi ja kaventamaan kyllä keretään..

Sisällä myös uutena iltaharkkana treenattiin peruuttamista, hyvin alkoi jo sujumaan ja kun tänään otetaan uudestaan, olen varma, että osaa jo ihan kunnolla - yön yli kun on raksuttanut..

On se vaan etevä