Torstaina Kaapo kävi ekaa kertaa hierojalla. En ollut huomannut mitään kummempia jumeja, on ollut vaan jo pitemmän aikaa tarkoitus käyttää se ihan vaan tsekattavana, kun kuitenkin "urheilee" melko paljon. Hieman oli lavat jumissa ja takajalan "hyppy" lihaksissa kireyttä, niinkuin vähän odotinkin. Ihan hyvin Kaapo myös rauhoittui hierottavaksi, tätä hieman nimittäin epäilin,.. ;)

Loppuviikko siis ilman treenejä ja lauantai aamuna Keravalle tokoilemaan BAT-hallille. Mentiin Hot:tilasten kanssa karkuun pakkasta sisälle treenaamaan ja hyvin saatiin neljä tuntia kulumaan.. Ekassa osiossa otin Kaapon kanssa vaan kivaa treeniä, ja tässä extra huomio ettei piippaile. Tein ruutua ja hyppynouto, sekä pienen pätkän seuraamista. Nätisti meni, ei juurikaan äännellyt :)

Paikalla olot isossa ryhmässä. Tein paikalla makuun kun muut teki istumisen ja jäinkin näkyville huomauttamaan jos piippaa. Oli kuitenkin nätisti. Seuraavana paikallamakuu, käskytys evl tyyliin. Piilossa 4 min. Pete kiersi koirat häiriönä. Kaapo oli ollut ihan hiljaa, jes :) Oli siirtänyt toisen etutassun koukkuun ja suoristanut takaisin jossain vaiheessa, eli pientä levottomuutta, mutta hiljaa :)

Toisessa osiossa otin jälleen kisanomaisen. Pysyi melko hiljaa, ihan pientä vinkunaa jossain kohtaa mutta ei paha.. Jostain syystä liikkeestä m ja s ei onnistunut.. höh.. ihan kun ei ois koskaan kuullutkaan moisia liikkeitä olevan. Näihin täytyy ottaa tosissan tehokuuri ja vaatia Kaapoa tekemään ne kunnolla, osaa ne kyllä ihan varmasti. Muutoin liikkeet ok, seuraamisessa asento ja paikka ei kokoajan hyvä, mutta ihan ok.. Nouto ja kaukkarit hyvät.

Illalla Lassen kanssa Renksun hallilla collieiden vuorolla. Tein alo luokan kisanomaisesti. Meni tosi hyvin :) Motivaatio riitti hyvin eikä alkanut komentamaan namia liikkeiden välissä. Hyvä Lasse :) Ehkä korkataan Lassenkin kanssa toko ura colllieiden kisassa vappuna. Osaa jo kuitenkin avoimenkin luokan, ehkä se alokaskin menisi.. :) Olipa kiva tehdä kunnolla treeni Lassen kanssa. Se on niin rehellinen ja suora koira. Tekee kyllä vaan kun osaa ja kun tietää että saa nameja :)