Joo, kisakentille paluu sujui enemmän hienosti kuin osasin ajatellakaan, mutta jotain jäi hampaankoloon.. Tehtiin kaksi nollaa, joka on meille aika harvinaista. Eli siis ihan oikeesti hienoa! Nollat oli vaan hitaita ja kontaktit ihan kauhiat. Eli vaikka paluu oli kivaa ja onnistuttiin, en silti ole täysin tyytyväinen. Noh - otetaan siltä kantilta, että nyt täytyy vaan alkaa kehittymään.

Eka rata oli ihan kivan oloinen. Keinu ja A oli ok, mutta puomin alastulon jostain syystä hiippaili. Tex ei ole kyllä puomia ennen noin tehnyt ja nyt treeneissäkin on ollut suht ok - ei läheskään tällainen. Saatoin komentaa aika tiukasti (Kaapon vaatimaan tyyliin), en ole ihan varma. No ok rata muuten, paitsi puomi. Fiilis oli kiva ja oli rentoa mennä. Jatkossa vaan on uskallattava vähän vedättää enemmän ja saatava nuo kontaktit toimimaan. Samoin Texin pujottelu on aika hidas. Näitä aletaan nyt työstämään niin meillä voisi olla edes pienet mahkut kärjen tuntumaan. Toka radalla puomi oli kolmas este. Ja taas Tex hiippasi alastulolla, ihan hirveetä. Menin itse tästä ihan jumiin ja jäin vaan miettimään että miksi se oli noin kamala.. En edes muistanut loppurataa, jäin vaan miettimään tuota puomia.. Kepeillä lopetti kesken ja livahti väärään putkeen- HYL- Ihan omaan piikkiin menee, ohjaus halvaantui ihan täysin.

Vika rata oli hyppyrata - helppo ja simppeli. Nollaa siis tarjoiltiin hopeatarjottimella. Ja tehtiin me nolla noin 50:n muunkin koirakon tavoin. Kiva rata tehtiin, mutta rohkeus vedättää kunnolla puuttuu. Oon ihan päivähölkällä ja yritys näyttää puuttuvan. Nyt rohkeasti on alettava saamaan vauhtia irti koirasta ja lopetettava löysäily. Kivaa silti - viime kisat oli heinäkuun alussa, joten aika pitkä tauko meillä oli. Ja silti osattiin :) VIDEO

IMG_20140209_035211-normal.jpg

Seuraavissa treeneissä siis työlistalla puomi. Ja Juhan treeneissä rataa tehdessä opettelen olemaan rohkeampi ja saamaan koirasta enemmän irti.