Aamulla käytiin Hollolan kentällä vielä hiomassa paikalla makuuta. Teinkin Kaapolle uudella tavalla: pidin tennispalloa kädessä ja kolmen minuutin jälkeen heitin pallon yhtäkkiä Kaapon taakse. Heti uudestaan paikalla makuu ja taas pallo kädessä. Tällä kertaa Kaapo ihan todella keskittynyt. Tuijotti silmä kovana ja ihan hiljaa josko pallo kohta lentäisi. Hyvä näin :)

Illalla Orimattilaan tokoilemaan cup kisoihin. Lassen paikalla makuu tyssähti kun vieressä oleva koira lähti juoksemaan ja Lasse yllättyi tästä täysin, kun treeneissä ei tällaista ole ollutkaan ja tuli perään. Kaapo jäi nätisti maahan, mutta kehän viereisessä autossa haukkui koirat tosi paljon ja Kaapo yltyi mukaan haukkumaan. Menin lähemmäs ja kielsin ja jäin lähemmäs seisomaan. Loppuaika hyvin :)

Lassella loput liikeet ihan ok, hieman loppui motivaatio ja meni löysästi. Kaapolla myös parannusta entiseen, mutta vielä on perusasennot pysähtymisissä huonot ja hiomista vielä riittää, tekeminen erilaista kuin treeneissä :) Loppuun mega riehumiset pellolla solmunarun kanssa :)

Nyt selvittelemään Lassen "takkuja" huomiseen näyttelyyn Helsinkiin :)