Lauantai aamuna pihalla oli ensilumi . Laskin koirat innoissani takapihalle odottaen, että ne innoissan menevät juoksentelemaan ja leikkimään lumeen. Tex kävi pissalla ja Kaapo kurkkasi oviaukosta ja painoi pian sohvan kulmaan viltin päälle lämmittelemään. No se siitä ensilumen riemusta.   Lenkille nyt kuitenkin joutuivat lähtemään

Iltapäivällä Pennalassa Timo Rannikon koulutus. Tosi kiva rata, jossa oli haastavia kohtia. Lähinnä aika paljon putkiansoja. Kaapo meni ensimmäisessä iltapäivän ryhmässä. Ja hyvin menikin. Ohitti aika helpolla putkiansat ja oli muutoinkin aika kiva mennä sen kanssa. Kääntyi hyvin ja sen kanssa voi liikkua ajoissa pois ohjauksista luottaen, että kuitenkin tulee niihin. Olipa kiva fiilis! Texin kanssa oli vaikeeta. Ne pirun putkiansat on sille melkein ylitsepääsemättömän vaikeita. Yhden positiivisen asian kuitenkin mainitsen (oikein kaivamalla sen löydän). Ei tullut kertaakaan ohi alun päällejuoksukohdasta, vaikka itse liikuin ronskisti edessä. Ennenhän on vaan tullut liikkeen mukana hypyn ohi.  Treenilistalle putkiansat ja vekkaaminen. Samoin keppikulmat ja hankalat pujottelut, joka loppuu pussin tai putken kylkeen. Radalla oli molemmat sellaiset, ja vaikeita olivat.

"minä menisin aina vaan putkeen" 

Sunnuntai aamuna herätyskellon avulla aikaisin ylös; Kotkassa Texille kaksi starttia. Nähtiin Vuokon kanssa Kouvolassa, josta jatkettiin kimppakyydillä perille. Eka agiradalla Tex teki lentokeinun. Höh - ei olekkaan tehnyt moista aikoihin.. Keinulle mentiin putkesta hypyn kautta aika kovalla vauhdilla, enkä varmaan tarpeeksi ajoissa kertonut sen olevan keinu. No uusin sen, jolloin teki keinun siististi eikä kuitenkaan varonut tai himmannut lainkaan. Tästä siis HYL.

Hyppäri meni hienosti ja sain muutaman käännöksen valsseilla aika mageiksi. Kepeille mentiin suoralta linjalta taas aika kovaa, enkä muistanut rytmittää omaa liikettä ennen keppejä, jolla työnsin Texin kakkosväiin. TuplaHöh. Uusin kepit rauhassa ja loppu hienosti. Tulos siis viis.

Harmitus ei ollut kuitenkaan kovin suuri. Tarvitaan vielä roppakaupalla treeniä ennen isompia luokkia, joten näin on hyvä jatkaa. Oli kiva nähdä Brida sisko myös kisaamassa. Kiitos Vuokko seurasta.

Auringonnousua kohti oli kiva ajella