Eilen rakennettiin Samin treeneissä tämän vuoden maxien joukkuerata. Ratahan oli aikas haastava ja melko takaakierto painotteinen.. Tykkäsin kyllä haastavista kuvioista jo ihan kisassakin, oli aika meille sopiva rata. Kisoissahan Kaapo tuli vika keppivälistä pois kun hätäilin kääntöä putkelle, sitten ohjaus vähän levisi ja tuli yhden hypyn väärään suuntan. Muuten oli siisti rata jo silloin.

Nyt otettiin rata taas alkuun kisanomaisesti, oli pilli ja kellokin . Kaapokin luuli varmaan oikeeksi startiksi kun ei normisti treeneissä varasta, mutta nyt possuili ja tuli omineen ekan hypyn. Palautin ja alusta. Saatiin ekalla yrittämällä nollalla läpi ja vain yhden hypyn ennen A:ta Kaapo pääsi kaartamaan vähän pitkältä. Tosi hyvät molemmat kontaktit.

Loppuaika vielä koitettiin muutamaa toisenlaista ohjauskuviota pariin kohtaan ja saatiin sujumaan paremmin. Kiva treeni :)

Tex teki hallissa kujakeppejä ja puomia ja metsälenkillä taas käpytunnarin - musta on vaan niin superia, että haistelee niin huolella kaikki kävyt ja nappaa samantien oman kun osuu kohdalle