Keskiviikkona oli omat agitreenit peruttu, mutta nähtiin Mariannen kanssa hallilla ja rakennettiin rata, jota Marianne oli treenailut Turussa. Oli kiva rata, haastava. Meni ihan kivasti, jouduttiin kyllä hiomaan aika paljon, mutta muutama onnistunut kohta oli sitten ihan jees :)

Tänään Janakkalassa Marita Packalénin tuomaroimassa tokokokeessa - avoin luokka: Tässä liikkeet ja pisteet sekä oma mielipide.

Paikalla makaaminen 9: Oli hieman tuijotellut viereistä narttua ja haistellut sinne suuntaan ja melko lopussa kuulin piiloonkin, että piippasi, onneksi vaan kerran (ainakin kuulin vaan sen kerran).. Tuomari sanoi, että oli levoton, mutta vaan ihan vähän..

Seuraaminen 8,5: Alku ei hyvä, haahuili ja eka pa tosi huono. Loppua kohden parani ja oli ihan siistiä seuraamista. Hyvät täyskäännökset. Kaapo heräili vasta tässä vaiheessa..

Maahanmeno 10: Meni melko hitaasti maahan, eikä reagoinut käskyyn ihan heti, meinasin jo antaa toisen käskyn, mutta menikin ekalla. Ihan suoraan kyllä ja kyynärät ihan alhaalla.

Luoksetulo 5: Blaah... annoin käskyn kädellä, juoksi läpi ja annoin toisen käskyn. Eteen ihan vino ja pa ihan vino... Harmi kun oli kolmosen kertoimet..

Seisominen 10: Reagoi hyvin ja pysyi hyvin, oli ihan kympin arvoinen :)

Noutaminen 10: Tosi hyvä, paitsi palautti ravilla.. muistaakseni...

Kaket 0: Meidän bravuuri, joka menee aina treeneissä super hyvin.. Ei noussut istumaan kertaakaan... taas meni kolmosen kerroin..

Hyppy 10: Tosi hyvä, perusasentokin lopussa oli suora :)

Kokonaisvaikutus 8: Vähän jouduttiin tahkomamaan sivulletuloja alussa ja hyvin pientä levottomuutta vieläkin.

Olen ihan tyytyväinen vaikka kakkostulos harmittaakin...  Kaapon asenne oli parempi vaikka petraamisen varaa vielä on... paljonkin. Ei vinkunut olleenkaan niin paljon kuin viimeeksi ja oli vähän varmemman oloinen. Harmin kaukkarit.. Niitä täytyy treenata nyt paljon häiriössä ym.. Jos ne ois onnistunut, niinkuin oletin, niin ykkönen ois plakkarissa... nyt ei ole.. (pakolliset jossittelut loppuun.. ..)