Kaapo nukkuu kotona luu suussa kun ei huvittanut syödä sitä, mutta piti varmistaa ettei ahne Texkään syö  

Maanantaina treenailtiinkin Vuokon kanssa Hollolassa. Päätin tehdä Texin kanssa avo-luokan läpi, kun se piirinmestis koe lähestyy.. kuukauden päästä pitäisi olla homma kasassa ja aika palasina ollaan vielä treenailtu. Palkkailin liikkeiden välillä, mutta muutoin tehtiin kisanomaisesti, ainakin melkein.
 
Seuraaminen oli hyvä. Juoksussa hieman edistää, mutta tähän on vaan otettava kuurina käännöksiä juoksussa ja liikkeestä pysähtymisiä paljon. Josko se oikea paikka siitä muodostuisi. Liikkeestä maahameno oli super! Aika vähän olen muistanut ottaa liikkeen loppuun asti kävellen Texin ohi, mutta tässä ei nyt ongelmaa. Luoksetulon otin vielä suoraan, ilman stoppia. Tämä on vielä ihan kesken, siis pysähdyksen kanssa. Lopun perusasento edestä jäi vinoon. Murr. Tämän tekee hienosti kun treenataan erikseen, mutta fuskaa heti kun tulee liikkeen loppuun. Liikkeestä seisominen samoin ok - pysyi hyvin mun ohikävelyn. Nouto on ottanut vähän takapakkia. Tai ei oikeastaan muu kuin luovutus, alkaa puolivälissä kyttäämään milloin vetäsen lelun esiin ja himmaa vauhtia. Luovutti nyt kuitenkin eteen (hitaasti) kun annoin uuden käskyn. No, tähän jo taas uudet treenivinkit Vuokolta ja eiköhän se siitä tule.. Houp sou..
Hyppy oli aika hyvä! Ainoastaan taas se lopun perusasento... seuraavan kerran kyllä vähän huomautan että olisi ihan suotavaa tehdä se oikein myös suorituksen loppuun..
Kaukot n. 3 metrin päästä. Eka istuminen jäi vajaaksi, toinen oli jo vähän parempi. Eli tähän vielä istumista ryhdikkäämmäksi niin on hyvä. Niin ja etäisyyttä. Siinä ne taisi olla. Eli tästä hyvä treenisuunnitelma kuukaudeksi.
 
Joo ja ihan alkuun tehtiin paikallamakuu. Reilu 3 min piilossa. Ekaa kertaa Tex oli hyvä. Ei mennyt lonkalle siis eikä haistellut. Ja vielä loppuun otettiin niitä luoksetulon stoppeja. Ihan hyviä toistoja tulee seassa ja kunhan muistaa pitää linjan mistä palkata niin eiköhän se siitä.
 
Pennalan pelloilla:
 
Viikonloppuna maattiin vaan kotona eikä tehty juurikaan mitään hyödyllistä, ainakaan treenien suhteen. No takapihalla muistuttelin molemmille tunnaria. Nurmikolla Tex teki jo ihan oikean tunnarin ja ajatus tästä avautui sille jo ihan kivasti. Kertaakaa ei tuonut väärää ja haistelee hirmu tarkasti ja huolella yhtään hötkyilemättä. Kaapokin tekee jo iha siistejä tunnareita. Ei enää napsi hätäpäissään vääriä vaan malttaa myös aika hyvin.
 
Iltauinnilla:
 

Eilen otin iltapäivälenkille mukaan kangaskassiin ruudun, puu- ja metalinoutokapulat ja pari lelua. Muistin taas, että meillähän on kotona n. 150 metrin päässä kolme kertaa Hollolan kentän kokoinen vanha urheilukenttä, jota ei juuri kukaan mihinkään käytä. Lapset pelailee koulun vieressä olevalla uudella kentällä. Ja kun melkein joka lenkki kulkee tuon kentän ohi/läpi niin miksen tekisi siinä aina vähän jotain pientä toko treeniä. No eilen tein; ruutua molemmilla. Kaapolla hyvä paikka, samoin Tex menee jo aika kivasti merkin kierron kautta oikeaan paikkaan. Molemmilla myös seuruuta, Kaapolle metallinouto ja kaukot. Texin kanssa tehtiin lelun kanssa nopeita eteenluovutuksia. Nyt oli jo paljon nopeampia kuin maanantaina. Ehkä saan mielikuvan näin korjattua. Illalla vielä pihanurmikolla tunnari. Kaksi oikein siistiä toistoa - kapulat kisanomaisesti rivissä.

Näin iso kenttä on, ja näin vihreä treenikassi. Takaa lähtee pururata ja metsäpolut: