Nyt on vaellukset reissattu.. oli kyllä mahtava reissu. Koiratkin nautti ihan täysin rinnoin pitkistä kävelyistä metsissä :)

Eilen aamulla ajettiin Pennalaan agihallille. Tein Kaapolle keppejä muistutukseksi ja ihan pienen radanpätkän. Intoa oli kuin pienessä junassa, mutta oli niin kovin kuuma etten kehdannut paljoa juoksuttaa. Kepit hyvin. Otin jo kulmia, jotka ei vielä niin hyvin. Näitä täytyy treenata pikkuhiljaa vaikeuttamalla. Vaikka johteiden kanssa Kaapo haki kepeille ihan mielettömistäkin kulmista, on se nyt tosi paljon vaikeampaa ilman apuja. Kontaktiesteet tosi hyvät, otettiin kaikki. Hallilta ajettiin suoraan uimaan :) Kaapo on nyt oppinut polskuttamaan jo hieman rauhallisemmin ja tajuaa jo idean. Innokkaana haki keppiä järvestä, ja viilenti mukavasti. Lasse ei tällä kertaa kuin kahlannut, vaikka innokas uimari onkin..

Päivällä nähtiin Pian kanssa Hollolan kentällä. Tein Lassella jotain pientä, oli vaan niin tosi kuuma, että oli veto pois molemmilta. Kaapolle ja Alvinille paikalla makuu, vajaa kolme min. Nyt meni tosi hyvin, yhtään ei piipannut ja oli ihan rauhaisa :)

Illalla vielä ringin treenit. Kaapolle seuraamista, Arja käskytti. Lähdöissä vielä tarvitaan harjoittelua. Kaapo lähtee omineen liikkeelle kun sanon 'seuraa' käskyn. Tähän muutama toisto ja palkka vain paikalla olosta ja kontaktista, kun annan käskyn. Itse seuraaminen tosi hyvä :) Käännöksiä täytyy muistaa aina silloin tällöin ottaa vielä namilla, että ne vahvistuu, muuta muutoin oikein mallikas. Sitten ruutu, ensin kävin vain näyttämässä ja toinen markerilla, hyvä näin. Idarin paikalla olot ja erikseen idarin seuraaminen.  Paikalla olot hyvät, istumisessa hieman siirsi etutassua, muut hyvin. Seuraaminen tosi hyvä, nyt autoin namilla ja vasemman käännökset tosi hyvin :) Hieno poika :) Liikkeestä maahan, jossa täytyy nyt alkaa kiinniittämän huomio, että palkkaan vain nopeista suorituksista. Loppuun luoksetulo käskytettynä, tämä oikein mallikas :)