Eilen oli Samin P-Haun treeni. Rata oli tämän vuoden yhden SM-tuomarin rata, kutistettuna meidän halliin. Estevälit meni väkisin vähän siis ahtaammiksi, mutta ihan hyvän treenin sai kuitenkin. Kepeille oli keppien suuntainen umpikulma pituudelta, jonne Kaapo ei osannut mennä ilman alussa olevia pleksi ohjureita (?!? - treenin paikka). Kaapon treeni meni hyvin. Otetiin pätkiä ja loppuun rata hienolla  nollalla. Meno tuntui jouhevalta ja hyvältä. Kaikki kontaktit myös oikein mallikkaasti oikeanlaisella vapautuksella. Hyvä me!

Texille oli vaikeampia juttuja. Renkaalta tiukasti kääntyminen ja siinä ohjauksella ennakointi aiheutti renkaan ja kehikon välistätulon, ja useamman kerran. Tätä erikseen ja vähän auttaen. Yksi kohta oli myös vaikea tulla niistoon, kun edessä oli putki houkuttimena. Niinä kertoina, kun tuli kunnolla, niiisto sairaan hyvä - kääntyy hienosti jo hyvin omaa kroppaa ennakoimalla ennen ponnistusta. Toinen vaikea kohta oli putken jälkeen kahden hypyn välistä tulo. Haki kokoajan toisen hypyn, vaikka tein mitä - miten niin estehakuinen koira?.. Ihan lopuksi oli vielä koitettava ja onnistui hyvin, kun laitoin lelun kahden siivekkeen väliin. Puojtteluun umpikulmaa kujalla ja alun johteilla.

No tänään sitten taas sujui. Viimeinen treeni Korkevireellä Iitun ja Mariannen kanssa. Rata meni näin:

Alkuun palkkasin 4 hypyn päällejuoksun. Oikein hyvä! Sitten erikseen pöydälle irtoamista aina yhden esteen takaa kauempaa. Haki pöydälle hyvin, mutta tarjosi  2on2offia - hassu. Muistutuksella ja myös stop käskyllä oli hyvä. Sitten pätkä alusta pöydälle ja sen jälkeen tauko. Meni mageesti. A:n kontakti varma ja irtosi hyvin 7 putkeen. Ei paimenkoiran ongelmia

Toisella osiolla jatkettiin putkelta. Tein pussin jälkeen ensin kökön sokkarin, ja Tex hyppäsi 12 hypyn huonosti kun olin sen tiellä. Tein vielä kerran pussin ja jatkettiin tästä. Irrotus 12 hypylle ja huolella ohjaus seuraavalle hypylle jo juosten 14 putkelle pakkovalssia. Tuli joka kerran tän hienosti. Olin valmistautunut, että tässä kaartaa 13 hypyn ohi mun liikkeen mukana, mutta ei ongelmaa. Ainoa kiertokaarratus tapahtui 16 hypyllä, jos en huolella kääntänyt linjaa jo 15 hypyllä. Keinu on myös jo hyvä. Menee kovaa päähän ja keskittyy kunnolla alastuloon, ei tullut kertaakaan läpi tai pois ilman lupaa. Loppuun 20 kiertoon A:n puolelta ja 23 hypylle niisto. Loppusuorallekin irtosi mallikkaasti. Oikein loistokas treeni.

Toivottavasti saadaan Mariannen kanssa sama treenifiilis nyt omaan halliin siirtymisen jälkeen.. Nää on ollut aina ihan huipputreenit joita odottaa innolla. V.loppu alkaa kivasti kun ainakin nauretaan niin paljon . Ja on ollut tärkeää huolella suunnitella treeni ja panostaa, kun on tällaiset "maksetut" treeni eikä vaan oman hallin "mennään nyt tekemään jotain" repäsyt. Mutta nyt siis oikein hyvä mieli, pidetään tämä