Aamulla Collieiden vuoro Renkomäessä. Lassella sivulle tuloja, jotka ok. Seuraamista namin avvulla. Tämä myös hyvä. Hyppy markkerin avulla. Tässä Lasse jää oikeaan paikkaan seisomaan kun markkeri on hypyn jälkeen "auttamassa".
Kaapolle kerettiin ottamaan vain paikalla makuu Alvinin kanssa samaan aikaan. Kaapo nousi pari kertaa ja olin itse taas harmi vaan siitä niin "vihoissani", ettei onnistunut kunnolla.. Voi voi, pitäisi osata malttaa oma asenne, mutta kun tiedän, että Kaapo osaa ja tietää että siellä täytyisi olla ja silti nousee. Laittaa suuttuttamaan vaikkei saisi. Kun Alvin istui niin otettiin paikalla makuu uusiksi. No nyt se sujui hyvin, eikä noussut. Loppuun seurautettiin poikia yhdessä hallissa vierekkäin ja vastakkain. Kumpikaan ei ottanut häiriötä vaan seurasi hyvin ja hyvällä kontaktilla. Hyvä juttu!Illalla vielä Pennalassa agia Kaapolla. Kujakeppejä, puomia sekä takaaleikkaus ja irtoaminen aiheina tällä kertaa. Tässä lyhyitä videopätkiä harjoituksista.

Kujakepit

Puomi

Takaaleikkaus ja irtoaminen

Kaikissa onnistumisia ja hyvä mieli treenistä!!

Ville otti Lassella tottista. Seuraaminen alkaa olla tosi hyvä ja namikättä voi alkaa jo pikkuhiljaa häivyttämään. Hyvä myös Lasse!!