On ollunna sellaista rallia tässä nyt meno, että on jäänyt kirjoittamatta. Tai no treenien suhteen ei olekkaan juurikaan kirjoitettavaa kun ei olla mitään oikeestaan tehty. Alla olevan jutunkin olin kirjoittanut jo aikapäivää sitten - oli vaan jäänyt julkaisematta.

Uusia tuulia on kyllä - asuinpaikkakunta muuttui meidän perheellä Lappeenrannaksi. Aika kivaa ja samalla haikeeta jättää Lahden ja Helsingin ihmiset. Tai kyllähän kaikkia pääsee aina näkemään :) Kunhan saan jäsenyydet uusien seurojen kanssa kuntoon niin alkaa taas viikkotreenitkin rullaamaan. Lau:lla harrastetaan agilityä ja LPKY:lle olisi tarkoitus päästä tokohommiin. Tai oma pieni tokoporukka taisikin jo löytyä - kivaa sekin.

Nyt kun on menty tässä vähän tuuliajolla niin täytyisi miettiä ehkä alkaneen vuoden tavoitteita. Kun ne auttaa niin kovasti laittaamaan treenaamisen jotenkin oikeanlaiseen suuntaan. Nyt se on ollut vähän sellaista "väsytän vaan koirat" meininkiä. Ne kun hyppii välillä seinille kun ovat olleet vähän huonommalla huomiolla. Pari kertaa on käyty hallilla jotain vääntämässä - todiste tässä.

13.jpg

Ja ne tavoitteet; laitetaanpa ihan luettelona niin ei tule romaania:

TEX:

- Juoksu A on saatava kunnolliseksi - tähän on panostettava

- Puomilla on oltava mustavalkoinen ja tätäkin on aloitettava treenaamaan ihan kunnolla. Ja VAIN hyviä suorituksia!!

- Keppeihin nopeutta

- Yleisesti estevarmuutta on vahvistettava kaikilla esteillä

- Okseria varten tehtävä siivekeharjoituksia

- Hyppytreeniä olisi maltettava ottaa edes joskus

- Kesäksi tavoite päästä SM-kisoihin ja karsintoihin

KAAPO:

- Lähdöt kuntoon - aina se vaan pääsee sieltä karkaamaan...

- Rimojen tiputteluun treeneissä nollatoleranssi ; yksikään rima ei ole ok

- Kesäksi tavoite päästä SM-kisoihin ja karsintoihin

Eli nyt vaan on treenattava ajatuksella joka kerta. Hallille en saa mennä kertaakaan ilman suunnitelmaa mitä treenaan. Vähäisen treenimäärän takia on treenattava laadukkaasti :) Keväällä saan omalle pihalle jonkinverran esteitä niin helpottuu "pikkutreenien" tekeminen, kun ei tarvi joka kerta mennä hallille asti. Sellaista nyt näin pikaseen. Josko alan taas rustaamaan asioita ylös kun se auttaa omaa ajatustyötä kovasti. Hyvää alkanutta vuotta!!!!

12.jpg