Renkomäen hallilla tokorinkiläisten kanssa. Kaapolla:

Sivulle tuloja: Ilman apuja. Hakee ihan kivasti sivulle. Välillä annoin 'sivu' käskyn, välillä vain vaihdoin paikkaa ja Kaapo haki sivulle ihan ok.

Pysähtymisiä seuraamisesta: Näistä saatiin tosi hyvä Markon neuvolla. Kun pysähdetään, sanon vain 'hyvä' (enkä anna namia) ja jatkan kävelyä ilman 'seuraa' käskyä. Näin Kaapolla pysyy kontakti tosi hyvin ja pysähdykset hyviä. Pari kertaa pysäytys-liikkeelle ja sitten nami.

Paikalla olo m + i + s: Laitettiin jo idarin merkit maahan, että alkaa tottumaan niihinkin. Jätin Kaapon maahan ja kiersin idarin. Kaikissa pysyi hyvin. Seiso vielä vaikein, siinä korjattiin kerran kun pää kääntyy niin tahtoo tassut kääntyä mukana. Saatiin tähänkin kuitenkin ok suoritus.

Liikkeestä m + s: Näitä vaan vauhdista, ei seuraamisen yhteydessä. Ok.

Hyppy: Taas hieman tökkii hyppy. Kun tietää, että lelu on mun kädessä ja sen saa vasta hypyn jälkeen, niin ei oikein irtoa kunnollaa hyppyyn. Täyttyy alkaa viemään pallo sinne hypyn jälkeen, että saa Kaapon joka kerta hyppäämään ekalla käskyllä.

Ruutu ja merkki: Markkerilla, ruutu tosi hyvä. Merkki oli aluksi nihkeä, kun se oli aika lähellä yleisöä/yleisöön päin  (muita "ei tuttuja" treenareita oli katselemassa), mutta kun siirrettiin se toiseen kohtaan niin ihan ok haki markkerille. En vieläkään antanut mitään käskyä.

Kaapo oli jossain kohti vähän taas vaivautuneen oloinen, joka johtui taas siitä kun oli tosiaan niitä "vieraita", niin olin itse vähän jännittynyt ja otin häiriötä. Ikuinen noidankehä.. Kun luulen, että kaapo ottaa tästä häiriötä, otan itse häiriötä ja Kaapo ottaa taas häiriötä kun mammakin on vähän jotenkin outo... Eli summa summarum.. kaikki johtuu siitä, että itse jännitän niinkin pienestä. Kaapo ei varmana näistä vieraista välittäisi, mutta kun itse välitän niin koira huomaa sen.
Täytynee alkaa napsimaan beetasalpaajaa tai käydä "kuinka poistaa esiintymiskammo"-kursseilla (siitähän tämä mun jännääminen johtuu; esiintymiskammosta).