DSC_0098-normal.jpg

DSC_0110-normal.jpg

Niin se aika menee, kolme vuotias on jo tämä yllä oleva omapäinen, mutta niin rakas koiranen <3 <3 <3

Viime torstaina treenien teemana kellotus. Kellotettiin muutaman esteen pätkiä eri ohjauksilla ja vertailtiin aikoja. Kummallakin koiralla oli samat nopeimmat vaihtoehdot.

Lauantaina kisasin vain Texin kanssa Ojangossa. Esa Muotka tuomaroi ja olikin tehnyt hieman haastavammat radat tällä kertaa.. Eka hyppiksellä Tex ajoi suoran putken aivan liian pitkäksi. Putkijarru on kyllä meille niin vieras käsite.. Sitä on treenattava. Tämän takia ohjaus hajosi ja seuraava rima tuli alas. Tiukka päällejuoksu kepeille onnistui hyvin, tätä oltiin treenattu viikonloppuna niin uskalsin tehdä.  Lopussa valutin omalla liikkeellä Texin menemään väärään putkeen.. Huono minä, hyvä Tex. Eka agiradalla alussa ihmisnuoli ja tiukat valssit onnistu sairaan hyvin. Yhtään ei valunut selän taakse ja kääntyi napakasti. Kepeille meni siististi pituudelta ansahypyn ohi ja teki hyvät kontaktit. Ohjasin vaan hutiloiden A.n jälkeiselle takaakierrolle ja meni hypyn väärin päin. Tästä siis HYL. Mutta meno muuten kivan tuntuista. Vika agirata oli vähän helpomman oloinen. Lähti sujumaan kivasti, mutta omassa päässä kävi joku katkos samassa kohdassa, jossa edellisellä radalla hyppy mentiin A:n jälkeen takaakiertona. Nyt se piti mennä suoraan, mutta kun itse tohelsin niin Tex kääntyi ennen hyppyä pois luulleen että menee väärin. Eli kielto tästä. Muuten siisti rata ja tuntui hyvältä. Joka radassa oli hienoja onnistuneita kohtia ja ohjasin taas vähän rohkeammin kuin ennen. Varsinkin vikaradalla (ilman tuota pientä katkosta) meno tuntui jo tosi hyvältä ja varmalta. Kivaa. Seuraavan kerran vaan täytyy keskittyä kovemmin ettei noita pätkimisiä omaan tekemiseen tule. Tex kuitenkin reagoi niihin niin pienesti, että jättää sitten hyppäämättä. Kaapo olisi hypännyt sen vaikka oma ohjaus vähän olisi tökännyt. Tex ottaa käskyt paljon paljon herkemmin, mikä mun täytyy vaan oppia muistamaan radoilla, koska kummankin ohjaajana nyt kerran olen.

Maanataina oli omat epikset Pennalassa. Kävin kontaktien takia, joskin ne nyt aina vähän eri kuin oikeissa kisoissa. Puomi ja A radoilla. Aivan sairaan hyvät puomit kummallakin. Tällaisina kun saisin ne oikeisiin kisoihin niin olisi aika siistiä.

DSC_0067-normal.jpg

DSC_0085-normal.jpg