Aamupäivästä ajeltiin Mäntsälään, jossa seuralla uuden kentän avajaisepikset. Hyvä että bongasin kisat netistä. Päästiin Kapon kanssa harjoittelemaan tuota kisoissa varastamista, kun sitä ei oikein voi treenata kuin kisoissa ja olin jo valmis uhraamaan viralliset kisatkin siihen.

Kaapolle meni ihan täydestä, että on "oikeat" kisat. Meinaan sillä, että se käyttäytyi juuri niinkuin oletinkin sen. Lämmitys hypyillä se nakotti jätössä kiltisti paikallaan ja kuinka ollakkaan; eka startti mölliradalla - Kaapo varasti kun olin ottanut vain muutaman askeleen radallepäin. Muut huusi reunalla,että lähti ja kerkesin ärjähtämään sille niin että eka rima tuli alas. Vein takaisin lähtöön ja nyt pysyi hyvin. Loppurata ok, radalla olikin pöytä, jota ollaan Kaapon kanssa koitettu joskus alkeisurssilla kerran.. ihme sain sen siihen pysähtymään vaikka oli vielä medien korkuinen.

Kisaavien radalla sama homma toistui. Karkasi - ärähdin taas ja vein "niskoista" lähtöön. Nyt pysyi taas hyvin. Toinen startti samalle radalle ja nyt ei meinannutkaan karata. Kävin palkkaamassa kun pysyi ja siitä radalle.

Toivottavasti tämä nyt vähän auttoi, mutta en anna sen kertaakaan enää varastaa.. virallisissakaan. On vaan "uhrattava" pari kisaa hyllyiksi, jos tarve vaatii. Mieluummin muutama hylätty, kuin joka kisoissa sähläystä varastamisen takia. Myös Lasse juoksi yhden radan.