Viikonlopun SM:t Imatralla. Ajettiin perjantaina Taipalsaarelle mökki-majoituksiin HOT:tilaisten kanssa. Illalla saunottiin ja käytiin saimaassa uimassa. Koiranpentuja vilisi jaloissa ja Tex sai riehua sydämensä kyllyydestä . Lauantai aamuna satoi vettä... Plaah... No viileä ilma oli parempi koirille ja etenkin meidän Lasselle, joka joutui nyt Villen kanssa varakoirakkona kehään, Dotin aloittaessa juoksut. Oltiin Kaapon kanssa vuorossa ihan lopussa, oliskohan ollut 8. viimeinen. Pisteitä en nyt tiedä, kun kisakirja ja pistelappu ovat vielä Marialla. Paikallamakuu oli seiska; oli levoton ja haisteli. Mutta oli piippannut vain kerran ja ihan vähän, jotain hyvää edes.. Sen jälkeen samassa kehässä liikkeestä seiso, joka lähti hypyn vierestä, joten Kaapo oli ihan nauliintunut hyppyyn.. Alun seuraaminen olikin huonoa, kun oli karkaamassa hypylle, Stoppi oli jees. Hyppy - (kaapon mielestä vihdoinkin), hyppäsi taas esteen sivuun, mutta tuli hienosti kuitenkin yli takaisin päin ja siististi eteen. Tuomari sanoi, että olisinpa nähnyt hänen ilmeensä - oli ihan varma, että kiertää takaisin.. Tästä tuli 9.

Toinen kehä oli paljon jäljessä ja vein Kaapoa edestakaisin häkkiin ja kehän viereen.. Vaikeaa tämä odottaminen ja kyttääminen missä mennään... Alkuun seuraaminen. Aloitti seuruun huonosti ja eka pa taisi jäädä ottamatta. Sitten muistin, että mun pitää kävellä vaan reippaasti eteenpäin eikä mennä mukaan tohon sen "koomaan". Loppuseuruu menikin hyvin, skarppasi paljon. Liikeestä maahan, taisi mennä hitaasti maahan ja sivulla tarvi kaksi käskyä ylös. Mälsiä pisteen menetyksiä. Luoksetulo - tosi hyvä. Hieno ja täpäkkä stoppi, en tiedä pisteitä..

Nouto - oli myös muistaakseni ihan hyvä, taisi jopa palauttaa laukalla -  pisteitä en tiedä. Kaukot - joo, nämä kun on Kaapolla ollut nyt niin hyvät ja täpäkät ja uskoin, että meillä oli mennyt ihan hyvin, niin jostain systä annoin ihan oudot "ylireippaat" käskyt. Kaapo katsoivaan ihan h-moilasena, että tä? eikä tenhyt yhtään vaihtoa.. Ei voi olla.. Just joo, kehän ulkopuolella tein kaukot heti uusiksi ja nyt oli niin täpäkkä..  Eli, ei ykköstulosta. Asenne oli kuitenkin hyvä - Pientä hermo piippausta kuului kyllä jossain välissä... Lisään pisteet kunhan saan lappuset Marialta. Sunnuntaina vielä katsomaan yksilö finaalia. Meg ja Oili oli hienosti SM-6 !!! Superisti onnea taitaville !!!

Lasse oli noussut paikallamakuusta seisomaan juuri enne ajan loppua - vierestä oli lähtenyt koira ja Lassella oli ollut ihan sellainen "ai siis saaks täältä lähteä?" ilme. Kaikista yksilöliikkeistä oli tullut pisteitä, mutta ei paljoa... En myöskään muista kokonais pisteitä.. yli sadan taisi kuitenkin mennä

Maanataina alkoi jo armoton voittajan treenaaminen.. Kuukauden päästä on piirinmestikset, joissa olis tarkoitus EHKÄ mennä koittamaan. Oon vaan tästäkin kuukaudesta kaksi viikkoa Kiinassa työmatkalla, joten saa nähdä keretäänkö. Ainoa ongelma on metalli, se on niin vaikee... Ollaan nyt tehty sitä joka päivä kotona.. Tex teki myös treenin; vauhti luoksetulo, ruutua markkerilla, eteen tuloja ja sivulle tuloja, sekä seuraamista yhden askeleen verran.

Eilen käytiin Hälvälässä uimassa. Tex menee jo uimaan ihan suoraan yhtään empimättä. Vesi on vaan niin lämmintä, ettei juurikaan viilennä. Sieltä Pennalaan agitreeneihin, jotka alkoi taas kesätauon jäljitä. Ollaan Samin ryhmässä. Tehtiin kuuman takia vaan tekniikka treeniä;  twistiä ja saksalaista. Olipa hyvä kerrata asioita ja harjoitella pienen radan avulla kuvioia useamman kerran eri kohdissa. Tex teki hallissa puomia ja leikkiä kahden pallon kanssa.