Maanantaina tokoiltiin Vuokon, Hanna-Siskon ja Elinan kanssa Hollolan kentällä. Tex teki alkuun hyppyä avo tyyliin. Taisi istua ihan ok joka kerta hypyn jälkeen. Seuraamisessa keskityttiin hitaaseen kävelyyn. Tämä on vielä vähän vaikea Texille. Täytyisi itse kuvata seuruuta niin näkisin miten täytyy oma kävely rytmittää että koiralle on helppo liikkua mukana. Hidastaa kyllä nyt tahdin, mutta seuruu muuttuu helposti vähän nykiväksi oman liikkeen mukana. Nouto ensin vauhtipalautuksella ja sitten käskytettynä koko liike. Oli ihan mallikas, palautuskin oli vauhdikas. Luovutusta on vielä hiottava kotona ja eteentuloa vahvistettava. Painavammalla kapulalla nojaa helposti mun jalkoihin.

Kaukot ok, mutta tässäkin hyvä huomio Vuokolta olla tarkkana, että istumiset ei jää yhtään vajaiksi. Eli kotiin vielä tähänkin vahvistustreeniä. Ruutua tehtiin merkin kierron kanssa ja nyt oikea paikka löytyi aika kivasti. Olin alkuun ruudun sisällä näyttämässä paikkaa ja parin toiston jälkeen merkin ja ruudun puolivälissä. Merkki oli siis kuitenkin aika lähellä ruutua.
Loppuun vielä paikallamakuu porukassa. Piilossa aika lyhyt aika kun oli niin kuuma ja aurinko porotti. Meni ok. Kaapo teki taas tottista. Eteenlähetyksestä maahanmeno hieno, samoin sujui metrin hyppy. Käytiin vielä porukassa uimassa Tilkillä pururataa pitkin.
 
                                       
 
Eilen P-Haun epikset. Ekalla radalla Tex jysäytti A:ta päin taas ihan hurjasta vauhdista, lensi harjan yli ja laskeutui maahan kun ei taipunut enää 2on 2off:iin. Apua miten hurjalta näytti. Se ei yhtään taas muistanut, että A:lle täytyy vähän himmata vauhtia ja mennä siististi. Puomilla myös vähän räpiköi mutta pysyi kyydissä. 1-luokan radalla A meni siististi, lähti vaan jatkamaan ilman mun vapautuskäskyä, joten uusin A:n. Kepit haki hyvin, mutta lopetti pujottelu kesken, kun tein keppien päähän valssin. Uusin nämäkin ja nyt meni hyvin. Muistutus, että täytyy alkaa treenaamaan ohjauskuvioita myös kepeille; alkuun ja loppuun. Keinun meni lentona.. ei taaskaan erottanut puomista.. Eli aika paljon kaikkea... Pudotti myös okserin riman, jota tehtiin radan jälkeen hallissa. Täällä teki joka kerran hienosti. Radat oli vähän hassut - suoraa juoksua peräkkäisillä hypyillä ja hirmu pienillä esteväleillä; ei saanut treenattua juurikaan mitään ohjauskuvioita. Kaapo treenasi kummallakin radalla kontaktit. Taisin uusia ekalla radalla A:n ja puomin kun ei tehnyt oikein. Toisella meni kaikki (myös keinun) hyvin.