Viikko sitten tiistaina oli Korkeavireen agitreeni Texin kanssa. Treenailtiin omineen rengasta ja lyhyt rata, jossa teemana sylkkäri. Mukana oli taas suora putki, jota otettiin erikseen palkkaamalla kääntymisestä tiukasti putken jälkeen – siis putkijarrutuksella. Sylkkärit onnistui ihan ok. Tex oli vaan ihan jonkun hajun pauloissa.. Olikohan hallissa ollut juoksuinen narttu tai ymmärtääköhän Tex edes vielä niiden päälle.. Maiskutteli matolta jotain hajuja ja keskittyminen oli vähän vaikeaa.

Keskiviikkona käytiin tokoilemassa Hollolassa, enkä muista tarkkaan mitä tehtiin.. kun en heti kirjannut.. Tein siis kuitenkin vain tokoa molempien kanssa.
Eka päivä kun tuli paljon lunta
Torstaina meni töissä niin myöhään, että jouduin perumaan oman agitreenin Pennalassa, joten käytiin illalla vaan iso lenkki metsässä. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut ja lauantaina HOT:in. Saatiin hienot seuran edustus pannat ja hihnat – joiden kanssa käytiin Kaapon kanssa sunnuntaina toisessa voittajan kokeessa. Se ei mennyt hyvin – ei saatu edes tulosta. Nollasi melkein joka toisen liikkeen. Ne, jotka onnistui, onnistui hyvin, mutta loput ei ollenkaan. Kaapo otti häiriötä paljon ja oli vähän rauhaton. Myös maneesissa ollut lintuparvi tuotti liikaa häiriötä..
Pojat rallaa..
Sunnuntaina käytiin vielä illalla Texin kanssa Renksun hallissa. Otettiin alkuun paikallamakuuta., joka olikin hirmu vaikea porukassa ja ihan alkuun, kun intoa oli vielä ihan liikaa. Nousi kokoajan ja tää olikin liian vaikea meille.. täytyy treenata ensin vielä yksin ja pienessä ryhmässä. Perus asentoja, jotka oli hyviä. Seuraaminen, joka on vielä hirmu vaikeaa, varsinkin kun en ole vielä ihan päättänyt miten sen aion opettaa ja pelkää, että teen väärin.. Täytyy seuraavan treenin ajan vaan keksittyä tähän ja kysyä viisaammilta neuvoa. Kaukoja tehtiin ja hyppy. Sekä muutama eteentulo.
Tex totisena
Maanantai oltiin kotona ja eilen taas korkeavireen treeni – tällä kertaa välistä vetoja. Nyt Texin meno oli hienoa – kun ei koko viikkoon oltu tehty yhtään agilityä, into pääsi kasvaman isoksi.. Yhden mutkalla olevan mustan putken Tex keksi teki ongelmaksi, kun kääntyi kokoajan takaisinpäin.. Taisi usko loppua, että siltä pääsisi läpi.. Suoristettiin vähän ja sen jälkeen jo sujui käännettynäkin..Hassu. Tehtiin myös keinua ja rengasta. Kiva mieli jäi treenistä, hyvä vauhti!
..ja ei niin totisena