Torstaina oli oma agiryhmä. Mukaan pääsi vain Tex. Kaapo kaltoin kohteli uutta autoa omalla Kaapomaisuudellaan. Se aina räksyttää autossa ihan hulluna (sanan kaikissa merkityksissä) kun otan Texin ja teen sen kanssa. Rikkoo nenänsä hakatessaan sitä kattoon, ja on rikkonut sen jo niin monta kertaa, että nenän yläpuolinen iho on ihan paperin ohutta.. No uuden auton katto on verhoiltu kauniin vaaleaksi. Pääsi pari kirosanaa ja muutama tappouhkaus Kaapolle kun huomasin punaisia nenänkuvia katossa. Ai että mä olin vihainen… Onneksi katto lähti puhtaaksi ensin verhoilulle tarkoitetulla pesuaineella ja viimeistely taikasiivous sienillä. Lotta; ne on näitä:

Swiffer magig eraser 

Suosittelen kaikkiin tahroihin. Näillä lähtee ihan uskomattomatkin tahrat tuosta noin vaan. En kyllä tiedä saako käyttää tekstiilipinnalle, mutta mä käytin ja a´vot: puhdas auton katto. Se ei tosin pelasta Kaapon porttikieltoa autoon, kunnes saadaan uudet häkit. Tai tänään se pääsi, mutta kun tein Texin kanssa, se oli hihnassa hallin ovessa kiinni.

Se torstain treeni oli kiva. Mariannen tekemä etenemis-harjoitus, jossa oli aika paljon muutakin haastetta. Texin kanssa sujui hyvin. Yhdessä kohdassa vähän nössöilin, mutta muuten ohjasin sitä jo ihan reippaasti.

 Perjantaina Korkeavireelle VAIN Texin kanssa. Tehtiin kahdessa osassa samassa ryhmässä Reijan ja Arjan kanssa. Otettiin seuraamista. Tässä autoin namin kanssa paikkaa pysymään ei niin edessä. Pohdittiin myös hidasta kävelyä. Mä en oikein itse osaa rytmittää tahtia, liikun vaappuen. Täytynee kuvata kameralla niin osaa ajatella sen paremmin. Juoksu on Texille vaikein, tässä karkaa aika ronskisti eteen. Mutta suora asento sillä on ja kontakti pysyy hyvin. Sitten otettiin jääviä sekaisin. Reija naksautti oikeasta. Tarjoaa nyt helposti istumisetkin seisomisella. Näitä vaan tehdään ja tehdään. Muutama toisto kierron kautta suoraan sivulle tuloja. Tulee ihan kivasti, mutta toki autan vielä kun tulee muuten eteen istumaan. Tätä täytyisi tehdä paljon myös kapulan kanssa.

Toisella osiolla ohjatun suunnat ihan taas vaan siivekkeiden kierrolla. Mukana jo merkille lähetys. Ruutu pari kertaa merkin kautta ja loppuun vielä kaukot. Kiva treeni. 

Viikonloppuna vaan lenkkeiltiin jäällä ja metsässä. Oli kivat ilmat. 

Tänään oli vapaapäivä, joten aamulla Pennalaan. Kaapo siis pääsi tällä kertaa mukaan oleskellen odotusajat ulkona. Tein 27 estettä pitkän suht helpon nopeasti etenevän radan, johon laitoin kaikki kontaktit, muurin, pituuden, pussin, okserin (tätä ollaan treenattu nolon vähän) ja tietty hyppyjä ja kaksi putkea. Kaapo teki ensi radan kaksi kertaa nollana läpi. Tex pääsi melko loppuun nollana, mutta ohjasin yhden takaakierron löysästi ja hyppäsi sen suoraan. Tehtiin uusiksi nollana ja sitten kummallakin koiralla palkaten pätkiä radasta. Kiva oli tämäkin treeni. Ulkona on mieletön keli, vain n. aste pakkasta ja are paistaa. Taitaa tulla kevät… Jei!!!