Eilen aksattiin taas Ojangossa. Muutamia esteitä siirtämällä tein radan, jossa reilu 20 estettä ja kontakteista puomi sekä A. Ensin Kaapolla pätkissä, joissa palkkailin. Taas niin hienot kontaktit, että se osaakin ne hyvin. Niin siis näin treeneissä osaa.. Kaapolla ei juurikaan ongelmaa. Putken suun ohituksia oli pari ja hyvin tuli ohi  vedolla. Olipa sen kanssa kiva treenata.

Texillä oli niin kova vauhti päällä että mua pelotti. Eka yrittämällä veti toka hyppynä olevan viistohypyn täysin päin siivekkeitä.. Muutenkin paineli niin reikäpäänä että järkyttävän kuolemantapaus uutisen jälkeen (nuorten agi mestaruuskisoissa Sveitsissä oli mali kuollut radalle juostuaan putken painoa päin) oikeasti pelotti sen meno. Sille ei sovi kerranviikossa treenit muutenkin vähän kesälomalöysäilyjen jälkeen…  Tein ensin pätkissä ja  loppuun enemmän kokonaisuuksia. Sinkoili vähän sinne ja tänne – huh! Alkaisinkohan käymään edes pari kertaa viikossa niin pysyisi pakka kasassa. Ja niitä kontakteja olisi muistettava vähän hioa. Ihan ookoo ne nyt oli, mutta haluan esim. puomin lopun vielä paremmaksi.

Alkuviikosta tokoiltiin omalla kentällä. Seuraamista, joissa Texille naksuttelua ja palkkaamista nopeista perusasennoista seuruun yhteydessä, nehän on sillä ollut vähän jähmeät. Jäävät meni kummallakin koiruudella tällä kertaa oikein, eivät sekoittaneet istumisia ja seisomisia, niin kuin joskus käy. Luoksetulon stoppeja – Kaapolle nämä on vähän valuvat, pitäisi jaksaa tehdä paljon toistoja takapalkalla. Texillä tällä kertaa loistavat stopit. Maahan tippui vauhdista niin että hiekka vaan pöllysi. Hieno!! Merkkiä vielä hetsaamalla ja kaukot, joissa myös Kaapolla hieman eteenpäin teputtelua. Tähänkin sille pitäisi aina laittaa takapalkka – sille tuntuu ne toimivan. Tex teki aikasta mallikkaat kaket. Pomppasi jopa kunnolla taaksepäin istumaan seiso-istu vaihdot.