Eilen Hollolan hallilla pieni hyppyteeni molemmille koirille. 6 jalan hyppysarja sekä yksittäinen okseri ponnistuspuomilla. Sitten rallateltiin vähän aksajuttuja ja Villekin teki Kaapolla vähän kinkkistä radanpätkää.

Sitten tokoiltiin vielä jäähyttelylenkin jälkeen. Texille pieni häiriötreeni perusasennossa. Ville käveli viereltä ohi ja piti häiriö ääniä ja kupsutteli maata ym. Välillä häiriö vei voiton, mutta hyvin pysyi kontakti muutoin. Sitten seuraamispätkää, Ville naksautti kun oli hyvä. Liikkeestä maahan ja seiso, jossa myös naksuttelua. Seisomisessa palasin jo Texin ohi, pysyi hienosti ihan paikallaan. Sitten otettiin hyppyä, yhdellä lankulla. Heitin namin hyppylähetystä varten ja jo muutaman ilmankin. Erikseen otettiin hypyn takana seisomista ja omaa paluuta sivulle. Luoksetulo vielä; ensin jätin istumaan ja palkkasin leluun ja toisella toistolla palasin takaisin ja palkkasin pysymisestä.

Kaapolle heti alkuun metalli, palautti ravilla, mutta ei arponut nostamista yhtään. Hyvä luovutus. Palkaksi vain kehuja.  Sitten ruutu; meni aika takalinjalle, mutta ei haittaa treenissä. Maahan nyt eka käskystä ja pysyi hyvin. Jopa hieno paikka kutsusta sivulle, vaikka tulee niin lujaa, että näyttää ampuvan ohi ja pahasti. Liikkeestä istumisen ensin seisoi. Uusittuna hyvä. Tässä välissä pallopalkka.

Sitten  tunnari, ei ongelmaa. Luoksetulo, myös ihan ok - eka stoppi voisi kyllä olla täpäkämpi... Ja loppuun kaukot, joihin jätin nameja takapalkaksi. Eka istuminen oli taas vaikea.. en ymmärrä miksi..?? Muutamalla avustuksella hyvä ja tein koko sarjan. Muut vaihdot hienot. Loppuun vielä pallopalkka.