Tiistaina agilityä Hollolassa. Alkuun lämppälenkille Oilin, Peten ja Satun kanssa (heille se taisi olla jäähylenkki), jonka perään pikainen treeniaradan rakennus. Hollolan hallissa on se hyvä puoli, että se on sen verran pieni, jotta on pakostikin treenattava vähän pienemmällä estemäärällä ja ajatuksella sen myötä. No tämän kerran ajatushan oli kontaktit ja keppikulmat. Kepeille laitoin ohjurit ja ne mentiin radalla 1x tiukka umpikulma ja 2x avokulma. Kepeille myös päällejuoksu sekä takaaleikkaus. Puomi ja A menittiin molemmat kahdesti sillä meninigillä, että vapautin ekan kerran aika pian kontaktin jälkeen ja katsoin ettei vaan menee uutta kertaa läpi. Tällaista kun on nyt kisoissa päässyt käymään.

Treeni meni kivasti kummallakin koiralla. Texille keppien kanssa tehtävä päällejuoksi on vähän vaikea, sitä piti pakkaille erikseen - jätti helposti kepit kesken. Kaapo osasi tämän, mutta sille oli taas vaikeampaa taipua tiukkaan umpikulmaan. Avokulmat tällä kertaa molemmille helpot. Ja taisin saada Texin karkaamaan siltä puomilta ennen vapautus lupaa ainakin kerran. Kiva pikkutreeni.
 
Keskiviikkona kävin aamulenkin yhteydessä vähän tokottelemassa lähikentällä. Molemmille seuruuta ja merkkiä. Kaapolle lisäksi Z:n jääviä ja erikoistarkkuutta maahanmenoissa. Enää en hyväksynyt ilmaan jääviä kyynäreitä. Taisi tietää tämänkin asian, kun teki sitten niitä ihan kunnolla. Aiemmin ei ollut varmaan vaan viitsinyt. Tex teki liikkeestä istumista ja noutoa.
Illalla kävin vetämässä oman treeniryhmän Pennalassa, omat koirat ei mukana.
 
Eilen olivat mukana. Tehtiin Kati T:n tekemää "rytmitys" rataa. Kiva rata olikin. Sain hyvän mielen molempien koirien kanssa. Varsinkin Kaapo oli taas kiva. Ja Texukin onnistui kohdissa, jotka olleet vaikeita. KivaKiva. Tänään jää harmi HOT:in treeni väliin ja v.loppu onkin agilityä täynnä - Timo Rannikon koulutus ja kisat Kotkassa.