Eilen HOT:in omissa treeneissä Hollolassa. Nyt meillä alkaa syksykausi ja aloitetaan treenaaminen taas suunnitellusti ja järjestelmällisesti. Ja nyt itsekin koitan skarpata ja käydä sen kaksi kertaa viikossa näissä yhteistreeneissä. Ollaan todella sen tarpeen. Samoin teen aina treenisuunnitelman jo kotona ja lisään treeneihin mukaan kokonaisempia liikkeitä ja palkattomuutta. Näitä ollaan tehty ihan liian vähän. Jostain syystä oon tehnyt Texin kanssa aivan liian pieniä osasia liikkeistä (toki nekin tarpeellisia) ja kokonaisuuksia liian vähän. Ja toinen missä olen ollut vähän tyhmä, on liika palkkaaminen. Tai toisinsanottuna liian vähä palkkaamattomuuden treenaaminen. Eilenkin se näkyi.

Tein Texin kanssa avoimen luokan kisanomaisesti, kertaakaan palkkaamatta. Marko liikkuroi ja Reija pyöri "tuomarina" vieressä.
 
Paikallamakuussa meni lonkalleen, muuten hyvä. Seuraamisessa liikkeelle lähdöt oli hyviä. Piti kontaktin kokoajan eikä laskenut päätä. Täyskäännökset vähän väljiä. Liikkeestä maahanmeno oli musta aika kiva, olin vaan antanut myös vartalolla apua, tiedostamattani..Hyvä tietää! Luoksetulossa "hytkähti" liikkurin käskystä. Stoppi ei niin säpäkkä kuin haluan sen olevan, ok kuitenkin siihen nähden kuinka vähän ollaan tehty. Eteentulo hidas ja "eyeaava". Liikkeestä seiso oli hyvä. Nouto oli ok, kun se on ollut nyt vaikea. Puri vaan kapulaa palauttaessaan, mutta tuli kuitenkin laukalla (tämä hyvä).
Nyt alkoi jo näkymään palkattomuus ja varsinkin kun itse yritin innostaa koiraa häsäämällä aiheuttaen Texille ilmeen 'mitä sä siinä hötkyät, rauhoitu nainen'. Kaukot kusi - otti häiriön takana liikkuroivasta Markosta. Tarvi paljon lisäkäskyjä ja taisin välissä vislatakin että sain koiran huomion..kröhöm.. Hyppy myös plaah - jäi seisomaan ja lopulta taisi nuuskia maata. Tämän otin uusiksi ja nyt istui hyvin. Jep - häiriö- ja kuuntelutreeniä todellakin tarvitaan. Ja palkattomutta. Hyvä kun tuli nyt tehtyä niin saatiin taas pontta kehittyä tulevia kokeita varten.
 
Muiden tehtyä kierroksen tein vielä näitä epäkohtia. En meinannut saada Texiä maahan kun tehtiin yksi liike ensin ilman palkkaa. Voi aarghh. Tätä hiottiin. Samoin muut Texin takana häiriköi kaukoissa mutta eipä se nyt, kun tiesi tämän ansaksi, ottanut ollenkaan häiriötä. Teki aika siistejä vaihtoja kyllä nyt - ihan ylös asti istumaan, ei jäänyt vajaaksi.  Tätä on treenattava vielä häiriössä ja palkattomuudenkin jälkeen.
Kaapon kanssa noudot ja kaukoja, täytyisi keskittyä senkin kanssa. Tänään nähdäänkin Piian kanssa taas Hollolassa ja aioin ihan treenatakin Kaapon kanssa.

Aika syksyistä jo..