Tex on ihan haltioissaan keväästä. Haluaa olla kokoajan pihalla ja touhuaa siellä kokoajan omia pienten poikien juttuja. Kaapo on pihalla ainoastaan silloin kun minä tai Ville on myös siellä. Se on semmonen perskärpänen .

Parina viimepäivänä oon seuraillut Texin puuhia ulkona. Perushommiin kuuluu maan kaivuu ja samalla vähän mullan syönti. Lumien sulettua mietin, että hyvä kun ei ole ollut myyriä.. no monttuja nyt kuitenkin on.
Jos varis sattuu tekemään virheen ja lentää pihan takana olevien lähipuiden oksille istumaan, sitä on haukuttava ja koitettava pomppia yhtä korkealle. Perhosten ja pörrääjien jahtaaminen on siitä kivaa - selviääköhän kesästä ilman ampiaisen pistoa..??  Lelujen riepottaminen ja rikkominen on myös must-juttu. Ja touhuaa tätä ihan kokoajan kun on pihalla yksin. Hassu poika  
Lenkillä koirilla on myös nyt keväällä niin siistiä. Voi juosta ympäri metsiä ja kantaa keppejä ja kahlata ojia. Hajuja on myös paljo enemmän kuin talvella, eikä tarvii kävellä sitä yhtä kapeeta polua pitkin. Tex menee joka ojaan / kuralätäkköön litsuttelemaan ja joskus pyörii myös siellä. Varsinkin nyt kun on ollut melko kuuma. Viilentää mukavasti.
 
Omalla pihalla on nyt alettu työstämään pujottelua. Ajattelin, että teen nyt kuurina vähän useammin ihan vaan pari toistoa kerrallaan ja kavennan loppupään kujaa sentti kerrallaan. Alkuun pidin johteet joka välissä, nyt on vaan alussa ja lopussa. Kulmia ollaan otettu myös. Eilen tehtiin myös pihalla vähän tokoa molempien kanssa. En vaan aina treenaa ihan tosissaan kun teen yksin, joten koitan jatkossa keskittyä tekemään vaikka vaan jotain pientä osaa tai yksittäistä juttua. Teen muuten ihan puolihuolimattomasti vähän kaikkea.. Paikallamakuun tein myös eilen ulkona, ja siinä pääsin huomauttamaan Texille lonkalle menosta; menin vaan sanomaan höpöhöpö ja aloitettiin alusta. Tämä jälkeen pysyi oikein skarppina ja paikallaan.