Käytiin Hollolan hallissa agiloimassa. Tehtiin Villen kanssa tämä rata pienin muutoksin. Esteet 11-14 korvattiin puomilla , jonka jälkeen oli vielä hyppy ja toinen putki.Ville teki Lassen kanssa ja ihan kivasti meni. Lasse liikkui todella reippaasti ja oli intoa täynnä. Lassella ei ongelmia radalla. Kontakti pinnat vaan täytyy muistaa ottaa loppuun asti kun tahtoo niissä hypätä. Muutaman kerran Lasselle vielä puomi, jonka loppuun jätettiin namit odottamaan, niin saatiin onnistuneita alastuloja.

Kaapolle samaista rataa ensin pätkissä ja lopuksi muutaman kerran koko rata. Hyvin meni. Vähän siellä on vielä hiottavaa kummankin tekemisessä mutta vauhti oli kohdallaan ja intoa ei puutu. Irtoamista täytyy ottaa paljon erikseen, että alkaisi sujumaan paremmin. Odotan jo ryhmän alkamista joulutauon jälkeen; ei tarvitse itse keksiä ratoja ja saa taas hyödyllisiä, hieman pienempiäkin harjoituksia (sorrun tekemään aina liian isoja kokonaisuuksia ts. ratoja).

Lopuksi tehtiin Kaapolle vielä tunnari. Ville vei taas yhden ison kasan kapuloita ja vein itse oman viereen/taakse muutaman kerran. Kerran taisi kerran tuoda innoissaan väärän. Loppukerroilla otti ensin suuhun väärän, mutta kun haistoikin vieressä oman, pudotti väärän ja toi oman. Hyvä. Alkaa tajuamaan jutun juonen!!

Ja malttamattomana oli vielä pakko koittaa illalla omalla pihalla. Haistelee kasaa jo paljon, ja kun nenä osuu vieressä olevan oman kohdalle nappaa sen heti. Lopussa kasa oli levinnyt ja palikoita oli jo irrallaan kasasta. Vein oman jo melko samalle etäisyydelle kuin muut irralliset ja aivan loistavasti Kaapo haisteli tarkkaan kapuloita ja heti kun haistoi oman toi sen. JEEE! Kaapo selvästi tajuaa tämän homman ja huomaa, kuinka paljon apua on niistä metsä keppien etsimisestä. Todella tyytyväinen :)