Torstaina ajettiin Villen vanhempien mökin kautta omalle mökille juhannuksen viettoon. Lasse jäi "mummolle" hoitoon ja Kaapo ja Tex jatkoi matkaa meidän mukana viettämään v.loppua Villen siskon kahden sheltin kanssa. Voi miten hyvät juhannuskelit olikaan, oli lämmin ja kiva v.loppu. Koirat oli aika väsyneitä, aina kun hetkeksi pysähdyttiin sisälle mökkiin niin uni tuli samantien..

Kaapo ui paljon ja Tex kahlaili ja leikki vedessä, hassu :)

Lauantaina vielä yhdeksi yöksi Villen porukoiden mökille ja lähdin sieltä sunnuntaina vielä Lappeenrantaan omien koirien kanssa. Tarkoitus oli palata jo tiistaina kotiin, oltaisiin näin keretty P-Haun cup kisoihin koittamaan kisatilanteeseen Kaapon pujottelua, se kun on nyt jättänyt niitä viimeisiä välejä pujottelematta kiireen vuoksi.. Huomasin kuitenkin netistä, että Lpr:ssa järjestettiin tokon epäviralliset, joten päätinkin jäädä sinne ja mennä ottamaan hyvän harjoituksen tokoa vieraassa paikassa ja vieraiden koirien kanssa.. Maanantaina käytiin vielä LAU:n hallilla treenaamassa agilityä Elinan shelttien, Texin ja Kaapon kanssa..

 

Hyvä että jäätiinkin. Kisapaikka oli iso nurmikenttä ja kehiä oli kolme vierekkäin - hyvä hyvä - paljon häiriötä .  Myös kehien reunoilla pyöri paljon ihmisiä koiriensa kanssa - paikalla olikin tosi paljon porukkaa..Ja ilma oli myös kuuma - oma haasteensa sekin..

Paikallamakuu olikin hyvin niin, että koirat jätettiin ihan lähelle viereistä kehää naamat sinne kehään päin. Piiloon oli myös pitkä matka.. Kaapo pysyi hyvin, mutta oli alkanut vinkumaan juuri ennen 3 min täyteen kulumista... Täytyy nyt tehdä paljon eri pituisia aikoja ja pitkiäkin, ettei ala odottamaan mua jo takaisin liian aikaisin..

Oltiin yksilöliikkeiden viimeisenä ja pidin Kaapon kehän laidalla makoilemassa. Odottikin ihan rauhassa ja seuraili muiden puuhia. Ei ollut yhtään levoton eikä piipannut. Olin sille napakan tiukka ja tein ihan jotain pientä josta palkkasin leikkimällä. Sitten taas käsky maahan makaamaan rauhassa.

Seuraaminen oli alkuun vähän löysä, mutta ekan käännöksen jälkeen skarppasi ja oli tosi hyvää loppuun asti - tosi hyvä. Piti kontaktin ja paikka oli hyvä. Liikkeestä maahan meno myös hieno, oli mennyt ihan reippaasti maahan ja asento oli suora. Luoksetulo ok, pysähtyi napakasti, mutta saisin itse antaa pysähdyskäskyn vähän aikaisemmin kun Kaapo tulee niin jätti loikka askeleella, että meinaa mennä yli merkin..  Tähän väliin palkkasin lelulla - Liikkeestä seiso oikein hyvä, ei huomauttamista. Noudossa heitin kapulan ihan vinoon ja se vielä kimposi nurtsista je meni ihan sivuun. Kaapo palautti hyvin laukalla, mutta toi eteen vähän vinoon, koska juoksikin ihan sivusta - oma moka. Kaukot hyvin sekä hyppy - jossa Kaapo kyllä hyppäsi ihan esteen sivuun - tuomari oli kuulemma ollut ihan varma, ettei voi hypätä enää takaisin päin. Hienosti kuitenkin Kaapo hyppäsi ja tuli siististi suoraan eteen. Nyt taas vire oikein hyvä vaikka oli ihan tosi kuuma.. Ei ottanut häiriötä muista eikä uudesta paikasta - super hyvä harjoituskoe. Tultiin toisiksi ja saatiin hienot palkinnot - kiva kun jotkut panostaa epiksiin noin paljon :)

Eilen ajettiin aamupäivästä vielä meidän äidille ja siellä vaan uitiin ja grillattiin - illalla kotiin ja täällä odottaisi siivoaminen ja pyykkääminen ja pihatyöt..

Tässä vielä otoksia juhannuksesta, enemmän kuvia täällä