Eilen P-Haun agilitytreenit. Karjalaisen Marianne pitikin treenit kun Arto oli työmatkalla.  Oli kiva rata. Kaapolla meni hyvin. Tuntuu kivalta tehdä vähän helpompia ratoja kuin Oreniuksella on aina niin haastavia.. oli tässäkin tosi muutama vaikemapi kohta meille, mutta hyvin meni kokonaisuudessaan. Marianne kehui Kaapoa kovasti :) sanoi, että tullaan kyllä pärjäämään bordercollieille ja menestytään kyllä varmasti pitkälle :) Kiva oli kuulla kehuja.. (kenestäpä ei olisi). Sisällä tehtiin keppejä. Kaapo menee ne hyvin kun vaan lähetän sen omineen kepeille, mutta heti kun juoksen ihan vierellä se helposti jättää viimeisen välin pujottelematta.. tätä siis täytyy nyt alkaa treenaamaan. Kaapon vauhti kiihtyy ihan huimaksi kun juoksen itse vierellä. Sille tulee kamala kiire päästä loppuun enne minua :) Hassu poika.

Tänä aamulla mentiin Villen kanssa Hollolaan tokoilemaan. Otin ulkokentällä vesisateessa alokas luokan Villen käskyttäessä. Palkkailin namilla ja lelulla liikkeiden välissä. Seuraaminen jopa hieman liian innokasta..poikitti vähän. Käännökset hyvät.

Liikkeestä seiso tosi hyvä ja napakka, meni lopussa istumaan liikkurin käskystä. Otettiin loppukohta uusiksi ja nyt hyvä. Luoksetulo muutoin hyvä, paitsi hieman törmäsi ja edessä hieman vino, sivulle siirtyi hyvin. Kova vauhti oli kyllä luoksetulossa.. Liikkeestä maahan tosi hyvä :) Hyppy myös super hyvä. Mentiin Kaapon kanssa lähemmäs hyppyä, jolloin se ei kerkeä liikkumaan siivekkeen yli takaisin. Nyt pysähtyi juuri siihen mihin laskeutui, oikein mallikas :) Kaapo oli taas ihanalla tuulella, oikein iloinen ja yritteliäs :)

Ville teki myös Lassella alo-luokan liikkeet sisällä hallissa. Tein Kaapolle toisessa osassa ruutua, kaukkarit sekä ohjatun noudon vasenta puolta lelulla. Loppuun otettiin paikalla makuut. Mentiin piiloon. Tässä ei kummallakaan mitään hätää.. kahdestaan kun olivat. Toisella kerralla heiteltiin ja potkittiin palloa koirien edessä häiriöksi. Pari kertaa meinasi Kaapo nousta, mutta huomautuksella malttoi pysyä hyvin.