Keskiviikkona menetin hermot VR: kanssa (joo ja vähän oman itsenikin). Istahdin junaan, jolla kerkeäisin kotiin viideksi ja siitä pikapikaa koirat kyytiin ja puoli kuudeksi Pennalaan pitämään treenejä. No juna ei liiku mihinkään ja kuulutetaan oviviasta.. Aargh.. 25 min odottelun jälkeen huomaan seinän aikataulunäytöltä, että viereiseltä raiteelta lähtee juna Riihimäelle.. Nää junathan kaikki pysähtyy Tikkurilassa, jossa mun auto on siis parkissa, eli pikapikaa vaihto siihen junaan. Joo ei pysähtynyt Tikkurilassa. Vasta Järvenpäässä. Sieltä seuraavalla junalla sitten nöyränä takaisin. Kotona olin kaiken tän sählän ja 2,5 tunnin työmatkan jälkeen vasta kuuden jälkeen, joten en sitten mennyt pitämään treeniä..
 
Päätin kuitenkin mennä Patarille tokoilemaan kun kauppareissulle oli kuitenkin lähdettävä. En nyt tietty muista mitä tehtiin. Ainakin luoksetulon vauhtia korjailtiin palkkaamalla paljon. Seuraamista otettiin ja paikalla makuu. Luoksepäästävyydessä nyt heittäytyy jo vähän alistuen ja nöyristellen maahan ja yksi tilanne saatiin aikaan kun nostin sen riveleistä sieltä ylös. Tämän jälkeen vaan syötettiin nameja ja nyt meni jo vastaan ja heilutteli häntää.   
 
Torstaina omissa agitreenessä tein Texin kanssa. Oli ihan hyviä, mutta myös meille vaikeita kohtia. Tehtiin kaksi eri kolmosten rataa, jotka oli kyllä aika suoraviivaisia. Tehtiin treenien lomassa kolme eri ihmisen tekemää luoksepäästävyyttä, jokainen antoi lihapullan samalla kun silitteli. Ei ongelmaa.
 
Perjantaina töitten jälkeen Vantaalla kaksi Mia Laamasen rataa. Radat näytti alkuun ihan hirmu vaikeilta, mutta olikin tutustumisen jälkeen aika kivoja. Haastavia kylläkin. Kaapo pudotti tokan riman. Muuten meno taas aika hyvää ja hanskattiin pari vaikeeta kohtaa. Rynni keinun läpi, joten otin sen uusiksi kun oli jo se vitonen alla. Toisella radalla meni (taas) putki-puomi ansassa putkeen, oiskohan treenattava?!? Texille yksi "vieraan" luoksepäästävyys, joka meni hyvin.
 
Lauantaina kävin Texin kanssa Patarilla Hottilaisten kanssa. Alkuun molemmat jäävät, Marko liikkuroi. Oikein mallikkaat, mutta seuruu hieman edessä. Luoksetulo jossa ensin palkkasin vauhdista, toisen otin eteen asti ja kolmas vielä palkka vauhdista. Nyt kaikissa vauhti hyvä. Erikseen muutama edestä sivulle siirtyminen. Seuraamispätkässä paikka oli myös edessä, josta huomautin. Tex purrasi mulle joten laitoin sen kanveesiin, josta pian pyysin seuraamaan uudestaan. Nyt teki niin siististi ja paikka oli ihan oikea, perhanan kiukkupussi kun pitää aina mennä tappeluksi ennenkuin voi tehdä kunnolla... Täytyy vielä tehdä muutaman askeleen pätkiä ja jos pa stopin jälkeen on edessä niin taas huomautettava. Itse seuruu oli ok, jopa pää.
Loppuun vielä paikallamakuut porukassa. Tässä ei vieläkään ole ihan niin skarppina kuin haluaisin, mutta ei kyllä enää haahuile ympärille niin paljon. Ihan ok. Meni hyvin maahan ja nousi perusasentoihin ekoilla käskyillä. Niin ja alkuun luoksep. joka ok.

Eilen oli vielä viimeiset kisat Porvoossa, siis mahkut saada tupla. Saatiin tupla-HYL. Jep. Eli ei SM-kisoihin tänä(kään)vuonna. Mutta itseasiassa ei niin harmita. Meidän on korjattava vielä kontaktit sellaisiksi kuin ne on treeneissä. Nyt kun olen saanut lähdössä karkaamisen korjattua, niin ihan samalla reseptillä korjaan ne kontakteille pysähtymisetkin; johdonmukaisuudella. Eli nyt vaan epiksiä alle ja joka ikinen kerta kun tulee sieltä ilman vapautusta, korjaan. Odotan innolla sitä hetkeä, kun rataantutustumisessa ei tarvitse tehdä kökkösuunnitelmia ihan vaan kun kontakteihin ei voi luottaa. Näin.

Aikasta ihana ilma koko loppuviikon, käytettiin koiria uimassa joka päivä.