Laitetaanko helteen piikkiin vai minkä, mutta ei ihan onnistunut lauantain kisat meidän osalta. Vähän liian kuuma kyllä oli varjottomalla hiekkakentällä - oma fiilis oli ainakin ihan liian "löysä" kisaamaan. Ei nollia siis meille. Texille paljon kaarratuksia pitkästä aikaan (siis oikeesti pitkästä aikaan?!?). Alusta oli vähän huono, sellainen aika kova kenttä jonka pinnalla pientä hiekanjyvää - en sitten tiedä rullasko pohja vähän askeleen alla. Kaapo teki taas ihan hyvällä ajalla 10:n keskimmäiseltä radalta. Ja tadaa - A:n alastulo ja puomin ylösmeno. Missäköhän kohtaa meinaan näille jotain tehdä kun aiina meidän radalla on nuo samat virheet..

Revitään nyt pakkopositiiviset niin jää enemmän hyvä mieli kuin huono: Tex meni (ne kohdat kun meni oikein) ihan lujaa vauhtia. Ainakin musta tuntui siltä. Kaapon kanssa hyvä "taistofiiilis" ja pääsi ajassa taas ihan kärjen tuntumaan. Se siitä - uusia kisoja tulossa parin viikon päästä. Saatan jopa treenatakin ennen niitä.

Kotikentällä on tehty tokohommia. Eilen tein 5 liikettä putkeen palkatta. Seuruu, ohjattu, tunnari, luoksetulo ja kaket. Texin seuruu on kyllä aika surkean huonoa - huoh! Ohjattu ok, tunnari ok paitsi jäi seisomaan kapula suussa kahden metrin päähän musta ihan kysymysmerkkinä?!? Haluaisin ehkä siirtää palautuksen suoraan sivulle - jaksaiskohan treenata... Luoksetulo oli yllättävän hyvä. Tuli kaikki välit laukalla ja pysähtyi kummatkin hyvin. Toki siitä keinuheppalaukasta on aika helppo pysähtyä, mutta silti. Kaket se tekee aina nykyään aika kivasti.

Eilen piti mennä Niinulle treenaamaan, mutta autosta oli puhjennut rengas, joten ei päästy. Liian haastavaa vaihtaa vararengasta, joka sijaitsee auton pohjassa eikä kontissa. Joten mennään ensiviikolla. Viikonloppuna saatan käydä vähän treenaamassa Ojangossa. On vaan niin kuuma että eipä siellä voi kummosia tehdä.. Niin ja tänään olisin mennyt katsomaan tokon MM finaalia, mutta se auto. Ja en jaksa lähteä rattaiden kanssa julkisilla. Olen liian mukavuudenhaluinen. Ja laiska.