Olipa kiva kisaviikonloppu Lappeenrannassa. Ja kelikin oli niin hieno molempina päivinä. Aurinko paistoi ja niin selvästi jo kevättä ilmassa. Kesä tulee jee!!

Lauantai aamuna Kaapon kanssa kaksi rataa. Tuomarina toimi Leenä Rantamäki-Lahtinen, joten radat eivät olleet juurikaan kovin haastavia, joku pieni kohta oli kummassakin radassa, muuten aika suoraviivaista menoa. Kaapolle ekalta radalta ihan siisti nolla. Vähän yhdessä välistävedossa lipesi otteesta ja valui, mutta muutoin ihan hyvä rata. Kolme bc:tä meni meidän edelle ja jäätiin sijalle 4. Voittajille Sarille ja Iirolle jäätiin n.1,6 s. Sen verran me aina tullaan bortsuille jäämään.. Olin silti tyytyväinen Kaapoon, sen kanssa oli kiva mennä. Hyppiksellä hyvän alun jälkeen oletin tyhmästi Kaapon irtoavan nurkassa olevalle muurille ja lähdin itse liikkumaan jo liikaa poispäin. Ei irronnut vaan saatiin kielto. Pakka vähän levähti ja yksi rima tuli vielä mun huonon valssin takia alas. Muuten aika hyvää menoa. Nytpä koitan jatkossa muistaa, että Kaapo tuollaisena jyräävänä veturinakaan ei irtoile seinää vasten oleville esteille samalla tavalla kuin jos takana näkyisi rataa.. Otanpa seuraavien ratojen tutustumisessa huomioon. Nyt on kaksi kertaa peräkkäin kieltänyt samanlaisissa kohdissa. Tai kieltänyt siksi, kun olen itse olettanut liikaa..
 
Texin kisapäivä oli sunnuntaina. Sama tuomari oli tehnyt ykkösten radoistakin ihan kivoja ykkösten ratoja. Aika helppoja, mutta oli niissä edes vähän ohjattavaakin. Tex liikkui vähän ehkä nihkeästi. Saattoi johtua alustasta (keinonurmi), mutta ei ainakaan liukastellut yhtään. Parempi näinpäin. Eka radalla alkuun hyvä A, muistin juosta ohi ja vapautus vasta käskyllä. Kepeillä oli otettava sivuetäisyyttä, jonka kesti hyvin. Keinu myös oikein hieno, ja toiseen kertaan mentävä A:kin hyvin. Kolme viimeistä hyppyä oli kaarella ja varmistelin liikaa Texiä mukaan, ettei vaan kaartaisi hyppyjen ohi. Tällä varmentelulla häiritsin sen verran, että tokavika rima tuli alas. Olin kuitenkin niin tyytyväinen rataa. Se oli sellaista hallittua menoa, eikä kummallakaan ollut mitään ylimääräistä. Videolta katsottuna olisin voinut kyllä malttaa kontakteilla vähän pidempään ennen vapautusta, mutta hyvä nyt kuitenkin ettei vaan menty niitä suoraan läpi. Radalla se aika tuntui paljon pidemmältä.
 
Hyppiksellä kolautti varmaan kolmea rimaa, jotka kuitenkin onneksi pysyi, huh! Renkaalta käännyttiin tiukasti taaksepäin, ja tässä kohtaa kaarros vähän levähti. En kerinnyt ollenkaan kertomaan ennen estettä, että suunta vaihtuu. Kepit onnistui hienosti ja puhtaalla radalla loppuun asti. 1.sija ja siirto kakkosluokkaan. Jännittävää – nyt suunnittelemaan kisakalenterista ekoja kisoja uudessa luokassa. Treeniäkin kyllä vielä tarvitaan vaikeampiin kuvioihin..