Hui, mittari näytti äsken -23 astetta kun kävin vielä poikien kanssa ulkona. Kaapolla jätyy tassut.. se nostelee niitä ja kinkkaa taas kolmella jalalla. Lasse ei vissiin tunne kylmää :) Nautiskelee kun ei tarvii läähättää niinkuin kesällä kokoajan :)

Aamulla, kun mittari ei näyttäny ihan niin paljon, ajettiin Pennalaan. Tein Kaapolle muutaman kerran keppien avokulmaa - ei muuta. Lenkki kauniissa auringon paisteessa.  Illalla collieiden vuorolla Renksun hallilla. Kiva treenata lämpimässä, vaikka lattia liukas onkin. Alkuun paikallamakuu Dotin vieressä. Hyvin meni, ihan pienen pientä piippausta alussa, muutoin hyvin skarppina ja rauhallinen. Otettiin toinen pienempi pätkä ja erikseen käskytyksiä maahan.

Omalla vuorolla Tiina käskytteli meille avo-luokan liikkeita. Seuraaminen - oikein kivaa seuruuta halliseuraamiseksi, siellä se ei ole meillä koskaan ollut hyvää. Juoksupätkä oli ihan seinän vieressä ja tässä kontakti katkeili ja Kaapo vähän irtaantui. Hyppy - oikein hyvä. Huomiona mulle itselleni, etten vaan siirtele jalkojani liikkeen aikana - nyt siirsin jalat pienestä haarasta vierekkäin, kun Kaapo siirtyi edestä sivulle. Itse hyppy oli lattiasta johtuen aika rauhallinen ja hidas, muutoin hyvä. Nouto, oikein hyvä. Ekalla heitolla ihan hieman levoton, uusittuna tosi nätisti.  Luoksetulo, ensin kokonaan liikkeenä, ihan ok, hyvin pysyi Tiinan käskytyksen stopin jälkeen. Uusittuna, jätin lelun Kaapon taakse ja stopin jälkeen Tiina käskytti kaksi kertaa, Kaapo pysyi nätisti ja vapautin tästä lelulle :) Liikkeestä maahan ja seiso ja loppuun kaukkarit, oikein hyvät sellaiset :)

Kaapolla on ekaa kertaa elonsa aikana ollut maha vähän sekaisin... Yöllä piippaili ulos muutaman kerran ja illalla oksensi...reppana :( Ei ole kyllä yhtään kipeän oloinen, ihan pirtsakka ja ruoka maistuisi. Tarjolla vaan on ollut nyt riisiä ja Attapect kuuri... En tiedä mistä johtuu... Josko on syönyt jotain metsästä tai jostain...