Onpas jäänyt koko viikko päivittämättä. Nyt siis lyhennetty versio, kun en kuitenkaan mitään yksityiskohtaisesti enää muista.. Viikonloppu oli agilitypainoitteinen.

Lauantaina Teemu Linna kävi "piiskaamassa" meitä korkeavireen hallilla. Mietin, menenkö Texillä vai Kaapolla. Päädyin Kaapoon. Hyvä valmennus taas oli, Kaapo oli ihan hyvä ja meni odotettua paremmin. Itselleni valssin kertaamista, jota EI saa valuttaa. Haki hienosti keppien avokulman vaikka jäin itse kauan puomin toiselle puolelle. Tosin keppeihin tarvittiin ohjurit alkuun, mutta silti hyvä. Oman liikkeen rytmityksestä puhuttiin myös paljon. On opittava huomaamaan radoilla kohdat, joihin tarvitsee rytminvaihdokset koiran ohjaamisen tueksi. Kokoajan ei voi vaan juosta sata lasissa.

Sunnuntaina kisattiin Kouvolassa. HYL-15-HYL. Eka radalla hyppis, joka melkein loppuun asti nollana. Nollan kiilto silmissä ohjasin yhden hypyn ohi, ja kun kävin hädissäni korjaamaan, hyppäsi koira sen väärään suuntaan. Päätä seinään.. Toisella radalla tuli kolme rimaa alas (??) harvinaista Kaapolle. Aika olis ollut ihan jees, eli kulki kuitenkin hyvin. Viimeinen rata oli kohellusta täynnä.
Maanantaina treenattiin tokoa Hollolassa. Ihanaa olla ulkokentällä, joka on jo ihan kuivakin ja hyvässä kunnossa. Nyt en kyllä muista mitä tehtiin, mutta tehtiin. Ainiin, Oililta saatiin kullan arvoisia vinkkejä Kaapon metallinoutoon, joka on epävarma. Ei halua nostaa kapulaa. Itse olisin jo luovuttanut, mutta Oili jaksoi vaatia. Kiitos tästäkin "piiskaamisesta" (onpa meitä piiskattu paljon lähiaikoina). Tehtiin loppuun hallissa vielä puomia Texin kanssa. Ekaa kertaa otin kunnolla sivuetäisyyttä. Meni siististi itsenäisesti koko puomin.
Tiistaina ajeltiin omineen taas ulkokentälle. Marko oli kentällä ja katsoi mun ja Texin treeniä. Saatiin vinkkejä seuraamiseen, joka ei vaan etene.. Koitetaanpa näillä nyt taas. Tex ei vaan tajua seuraamista, eikä tiedä mitä sen kuuluisi tässä tehdä..Apua, SM-kisat lähenee...
Tehtiin hallissa keppejä ja keinua ja muutamaa 40 cm hyppyä.
Keskiviikkona oli päätettävä lähtisinkö ensimmäiseen toko-cup kisaan Asikkalaan, vaiko P-Haun epiksiin. Päädyin agilityyn, kun Texin seuraaminen on vielä niin kesken, ettei kannata mennä vielä mennä niin pitkää pätkää kaiken muun häiriön lisäksi. Epikset meni kivasti. Menin Texillä medi-möllit sekä medi-1 luokan. Mölliluokka oli melko suoraa menoa. Radalla oli hyppyjen lisäksi pussi, puomi, pituus ja A . Tex teki nollan. Puomi oli alkuun hidas, eikä saanut askelia ihan kohdilleen. Saattoi luulla alkuun keinuksi, kun edellisenä päivänä otettiin vaan sillä toistoja. Meni kokonaisuutena kuitenkin hyvin ja osasi hienosti pysähtyä alastuloille.
Ykkösten radalla jätin kepit väliin, muuten samat esteet radalla. Alkuun sain hyvän käännöksen ennakoivalla valssilla ja muistin (ainakin yritin) olla valuttamatta valssia taaksepäin. Myös kokonaisuutena hyvä rata. Ja taas sain muistutuksen, että Tex kyllä kuuntelee mun hartiasuuntaa ihan sairaanhyvin. Yhdelle putkelle varmistelin ja käänsin hartiasuunnalla, niin Tex juoksi putkensuun ohi. Kun en olisi vaan varmistanut tyhmillä vedoilla, vaan olisin ohjannut suoraan.. Mutta kaikenkaikkiaan hyvä fiilis. Kaapolle ajatuksena treenata kontaktit, mutta tottakai se ne omalla hallilla ottaa hienosti. En enää muuten osannut ohjata Kaapoa kun olin ohjannut Texiä, ne on aikasta erilaiset..
Tänään on vapaapäivä treeneistä, mulla on siivouspäivä..jippii..