Torstaina oli Samin vetämä P-Hau treeni. Oltiinkin vielä hallissa, kun treenaajia oli tällä kertaa paikalla niin vähän. Olis ollut melkoinen homma kantaa esteet ja kun ollaan ainut ryhmä, ne olisi pitänyt kantaa vielä takaisikin..

Menin tällä kertaa Texillä, tosin loppuun tein rataa Kaaponkin kanssa. Hyvä treeni, Tex osasi jo vaikeita asioita. Keinulla kesti hyvin sivuetäisyyden, laitoin vielä markkerin maahan auttamaan. Teki hyviä ja nopeita keinuja. Sokkari oli vielä vaikea, vielä kun heti sen perään olisi pitänyt tehdä sylivekki. Kun sokkari onnistui, sylivekki ei. Tein tähän sitten vähän hassun ohjausvaihtoehdon, joka ei ollut oikein mikään.. joku sylkkärin ja poispäinkäännöksen risteytys . Puomi oli myös hyvä. Tähän otin myös sivuetäisyyttä ja juoksin hypyn taakse tekemään pakkovalssin. Yhden kerran tuli puomista läpi. Huomautin ja korjattiin tämä - kaikki lopputoistot oikein hyvin. Ekaa kertaa Tex meni myös renkaan jo maxi mitoilla. Ei ongelmaa.  
 
Perjantaina olisi ollut Kaapon kanssa kolme starttia Hyvinkäällä, mutta kun aamulla oli kuumetta ja ihan hirmu sairas oli, jätin kisat suosioilla väliin ja lähdin ajamaan Lappeenrantaa pääsiäisen viettoon. Eipä ollut muutoinkaan kisafiilis, eikä yhtään huvittanut mennä sisähalliin enää kisaamaan. Pääsiäisen vietosta palattiin sunnuntaina ja illalla oli lähdettävä testaamaan pikkupakettiautoa, johon Villen veli rakensi viikonlopun aikana hienot koirahäkit. Mentiin siis Pennalaan aksaamaan. Ville meni rataa Kaapon kanssa ja niillä meni hyvin. Villekin oppii kokoajan ohjaamaan paremmin, vielä kun pääsisi harjoittelemaan vähän useammin kuin kerran kuussa.. Texin kanssa tehtiin samaa rataa. Kivasti meni. Ohjauksista treenattiin jaakotusta.
Koitin ennen Texin vuoroa tehdä kentällä vähän seuruuta, jota Ville kuvasi. Näkisin taas mihin suuntaan on kehittymässä. Meni ihan ok ja näytti videoltakin ihan hyvältä, kovasti vaan veti pienen miehen mieli aksahalliin ja kun loppuun palkkasin pallolla - juoksi se kiireesti sen kanssa halliin odottamaan lajin vaihtoa. Texistä aksa on kivempaa, ainakin toistaiseksi .
 
Eilen illalla alkoi HOT:in pentukurssi, jota vedän Marin ja Tiinan apuna. Ennen tätä treenasin omilla koirilla, vähän hurlumhei toko-treeniä. Tex teki hallissa ihan alkuun hyppyjä. Rimat 45 cm ja välissä okseri jossa ylempi rima jo 50 cm. Hyvin hyppäsi ja ok tyylillä.