..treenit ja arki yleensäkin. Ollaan nyt tehty yhdet tai kahdet tokotreenit ja parit aksatreenit viikossa. Joskin aksan treenit on olleet aika lyhyitä - ollaan tehty ihan pätkiä ja/tai sitä juoksuaata. Yksi la rakennettiin Marikan kanssa hallille pidempi rata, jonka pohjan olin ottanut Juhan treeniradasta (hieman siis tätä muokaten). Siinä oli haasteita, mutta "liikkui" hyvin eteenpäin. Oliskin nyt kiva, kun omatoimitreenit on vähän sellaista pienen pipertämistä, että tulis aina sillointällöiin tehtyä pidempää rataa eli siis kokonaisuutta. Viimeviikolla ryhmätreenit jäi välistä ja muutenkin oli kaikkea muuta elämää..

Juoksuaa onnistuu pumppereilla kivasti. Radan yhteydessä saattaa vielä tulla virheitä, mutta katsellaan nyt maltilla. Kisoihin ollaan menossa sunnuntaina - vähän mietin onko liian aikaista, mutta mennänpä nyt silti. Tokoon kisapaikan saanti olisi seuraava haaste. Taitaavat olla EVL:t aikasta täynnä..

Mutta yleisesti treenit on sujuneet kyllä nyt niin hyvin. Aina lähden hymyillen jäähylenkille  - kivaa kun on kivaa. Ja koiran onnellisuushaastehässäkkään, joka nyt kovasti puhututtaa, niin vaan sen verran, että kunhan tuntee omat koiransa ja tietää milloin ne voi hyvin niin se taitaa riittää mulle. En taida nyt jaksaa tästä sen enempää. No sen voin sanoa, että on nuo puuhailuun tottuneet koirat nyt ehkä hieman onnellisempia kuin vaikka vuosi sitten, jolloin meidän perheeseen tuli vauva joka vei kaiken ajan ja huomion. Toki vie sitä vieläkin suurimman osan ajasta, mutta voi sitä riemun määrää, kun monen kuukauden tekemättömyyden jälkeen otankin olalle tokotreenilaukun ja mukaan vain koirat :)

Ihan onnellisia:

unnamed3.jpg

unnamed2.jpg

unnamed.jpg