Helteinen viikonloppu ja tokon SM-kokeet ohi. HOT:illa meni enemmän kuin hyvin. Onnea Liv ja Nina alokasluokan hopeasta, Brida ja Vuokko sekä Laura ja Ässä hienoista sijoituksista (4. ja 5.) Onnea Marko ja Eevi voittaja luokan kolmannesta sijasta sekä Oili ja Zip voitosta. Onnea Oili ja Meg evl:n toisesta sijasta ja sijoituksesta finaalissa. Vielä kaiken kukkuraksi joukkuekisasta pronssia (Tex tässä joukkueessa) ja hopeaa. Aivan uskomaton fiilis

Texiin kuuma päivä vaikutti tai annoin itse sen vaikuttaa. Nollattiin liikkeestä maahanmenon, joten ykköstulos jäi juuri ja juuri saamatta. Mutta luoksepääsävyys oli 10 - tästä erittäin iloinen ja helpottunut. En oikein uskaltanut leikittää Texiä yhtään ennen kehään menoa, joten mentiin vähän puoliteholla koko kisa läpi. Se oli ihan läkähdyksissä ja vähän ihmeissään kun ei pelattu yhtään. No ei muuta kun piakkoin uutta koetta katsomaan. Se joukkuepronssi kuitenkin lämmitti mieltä - ja HOT:in menestys muutoinkin. Meillä on ihan vaan ihan mieletön porukka, niin iloinen että saa olla mukana treenaamassa näin taitavien koirakoiden kanssa. HYVÄ ME !!
 
 
 Ja nyt katseet kohti agilityn SM-kisoja. Ilma voi taas olla jotain ihan muuta, kun on lupailtu sadetta ja ukkosta.. Kaapolle vielä kontakti treeniä ja koitetaan mennä viikolla epiksiin, joissa huomautan sille jos jouksee ne läpi. Ja näillä mennään joukkuekisaan!
 
Joukkuepronssia
 
Joukkuehopeaa
 
Palkintojen jakoa odottelemassa :)